vineri, 27 mai 2016

HAI ROMANIA!!!!!



     Gandindu-ma la fotbal imi vin in minte versurile lui Adrian Paunescu, din momentele de glorie ale anilor '80.


     De bucurie rar mai avem parte,
     In unele duminici, pe la nunti,
     Suntem ROMANI pe viata si pe moarte,
     Suntem ROMANI, adica suntem munti!



image mail
  



      Si iar, gandindu-ma la noua generatie de fotbalisti, cred ca a sosit momentul sa le acordam toata increderea noastra si sa ii incurajam din toata inima, sincer si fara ranchiuna. 
  
    Mai ales ca pe 10 iunie vom deschide Campionatul European cu meciul impotriva Frantei. Poate ca vor repeta performanta de acum 8 ani ( 0-0 in meciul de debut, impotriva aceleiasi reprezentative a "cocosului Galic" ) , dar o vor acompania de rezultate pozitive in comapania celorlalte advresare, Elvetia si Albania. 

   Cam asa arata grupa Romaniei acum:








   Si acesta este programul meciurilor :





    Unde le puteti viziona? Pe DOLCE SPORT. Si asta deoarece Telekom Romania este, din iunie 2015, sponsor oficial al echipei naționale a României şi doar la Dolce Sport, televizunea de sport a Telekom, se văd toate meciurile UEFA EURO 2016, şi nu mai puţin de 28 dintre acestea în exclusivitate. Poți citi mai multe pe această pagină.


    Pana atunci , baietii nostri se vor incalzi la ultima repetiţie cu public a Naţionalei înainte de participarea la UEFA EURO 2016, care va avea loc pe Naţional Arena pe 3 iunie.

    Asadar, haideti la meciul ROMANIA-GEORGIA  si strigati din toata inima HAI ROMANIA! Eu mi-am pregatit deja "echipamentul"...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu