sâmbătă, 30 ianuarie 2016

GAZPACHO REINVENTAT



   Este iarna, frig afara si avem nevoie de multe vitamine, care vin la pachet cu supe/ciorbe delicioase si...fierbinti.





 GAZPACHO REINVENTAT



Ingrediente:

  • Pentru supa:
  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa alba
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 cartof
  • 1/2 de telina potrivita
  • sare
  • 500 ml bulion de casa

  • Pentru topping:
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g boabe de porumb dulce
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 2 linguri suc de lamaie proaspat
  • un varf de cutit de piper alb

Mod de preparare:

- fierbi toate zarzavaturile in apa cu sare;



- cand sunt fierte,le strecori si dai ceapa deopare; restul de zarzavat il pasezi cu blenderul vertical ;



- subtiezi crema astfel obtinuta cu bulion si supa de zarzavat;

Pentru topping:

- tai ardeiul gras in cubulete mici, dupa care il calesti putin impreuna cu porumbul (pana se inmoaie) in tigaia wok(ceramica);

- amesteci ardeiul si porumbul cu restul ingredientelor;



- pui supa la incalzit la foc mic;

- servesti calda,alaturi de topping si,eventual,crutoane.



2 comentarii:

  1. Mi se pare ceva interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am facut niciodata supa cu topping. Deci pana la adaugat toppingul da, si pun si cutoane

    RăspundețiȘtergere