duminică, 3 ianuarie 2016

IEPURE LA TAVA



  Imi place sa gatesc la cuptor. 
  Si cum aveam un iepure de la tata, de la tara, am zis sa il pregatesc de Revelion.


IEPURE LA TAVA





Ingrediente:
  • 1 buc iepure
  • sare
  • piper
  • boia
  • Maggi secretul gustului Intensavor legume
  • 200 ml apa
  • 300 ml bere
  • 100 ml ulei
  • 10 catei de usturoi

Mod de preparare:


    Iepurele il speli si il portionezi, apoi il condimentezi cu sare, piper, boia, Maggi si il asezi in tava in care ai pus uleiul . Adaugi usturoiul taiat felii si lasi la frigider peste noapte. 






     A doua zi adaugi 200 ml apa , acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 60 minute.

     Indepartezi hartia de copt si torni berea , faci focul mic si lasi sa se rumeneasca ( inca cca 30 minute).

     Servesti imediat alaturi de garnitura preferata.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu