vineri, 14 martie 2014

PROVOCAREA NR.10 PENTRU PERSIL- HAINELE COLORATE!

Deoarece se apropie primavara am decis sa ne imbracam mai colorat!

Micuta mea a fost foarte incantata ca poate purta...in sfarsit!...rochita ei preferata de casa.

IMGP2154

Ca orice copil , picteaza,deseneaza, mananca in camera ei...si de aici, o multime de pete: acuarele, carioci, suc de fructe, sosuri, ciocolata, banane sau capsuni...toate isi dau intalnire pe rochita ei! Dar nu-i nimic: mami a gasit solutia salvatoare: PERSIL EXPERT COLOR!

Va intrebati poate de ce tocmai acest detergent? Fiindca datorita participarii mele la campania buzzstore pentru testarea detergentului  PERSIL EXPERT GEL pentru rufe albe si deschise la culoare, m-am convins de caliatile lui. Si pentru ca am testat si varianta pentru rufe negre si inchise la culoare.

Asadar, am pus hainutele la spalat...

IMGP2153Noul Persil Color Expert are integrata in formula gel solutie pentru indepartarea petelor pentru o performanta mai buna in indepartarea petelor incepand cu  20°.

Temperaturile scazute nu ataca tesaturile si pastreaza culorile vii pentru mai mult timp,iar hainele  se pastreaza  ca noi!

Noul Persil Expert ofera putere deplina chiar si la 20°. De asemenea, economisesti timp prin utilizarea ciclurilor de spalare scurte.

Rochita a iesit stralucitoare dupa doar 30 de minute de spalare la 30*C si are un miros imbatator de flori!

IMGP2155Acum micuta mea poate fi din nou zana florilor!

4 comentarii:

  1. Esti o adevarata buzzerita.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca a sosit primavara in casa ta cu noul detergent.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ca arata altfel rochita. Imi plac detergentii care ,nu doar spala bine,ci si au grija de tesaturi si culori.Se pare ca Persil este EXPERT in asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. O zana frumoasa cu o mamica descutcareata.

    RăspundețiȘtergere