miercuri, 12 martie 2014

PERSIL EXPERT GEL PENTRU RUFE ALBE - CONCLUZII

Am intrat pe site-ul  http://www.buzzstore.ro/campanii/26-persil/mybuzz mai mult din curiozitate! Si iata-ma de-acum buzzerita cu experienta, la cea de a doua campanie!

persil6

Si pentru ca imi place sa "imi fac temele", am inceput sa citesc:

persil3 sfaturi persil4 sfaturipersil5 sfaturiDe aici,am invatat multe lucruri:

1. Pudra sau gel?

La urma urmei, alegerea detergenţilor depinde de preferinţele personale.

Ambele curăţă profund, însă fiecare dintre ele are avantaje specifice:

  • Forma tradiţională favorită a performanţei de spălare eficientă.

  • Însă, lichidele/gelul sunt uşor solubile şi recomandate atât pentru spălarea de mână şi programe de spălare rapidă la temperaturi joase, cât şi pentru pre-tratarea petelor dificile.


2.Am nevoie de dedurizator pentru apa?
Dacă respecţi sfaturile de dozare, nu e nevoie să foloseşti dedurizatoare de apă suplimentare, întrucât toţi detergenţii Persil conţin un agent de dedurizare a apei care are grijă şi de maşina ta de spălat.

3.Am nevoie de balsam pentru rufe?
Iată diferenţele dintre hainele spălate cu balsam de rufe şi cele spălate fără acesta.

  • Fibrele rămân moi, iar hainele se simt mai moi pe piele când sunt spălate cu balsam de rufe.

  • Hainele spălate cu balsam de rufe uşurează munca. Fibrele mai moi uşurează călcarea.

  • Balsamul de rufe face ca rufele tale să pară noi pentru mai mult timp. Fibrele se pot încurca şi încâlci când sunt spălate fără balsam de rufe, fiind expuse uzurii şi ruperii.


4.Ce aleg pentru hainele copiilor?
În general, oricare dintre produsele noastre este potrivit pentru spălarea hăinuţelor copilului tău, dar îţi recomandăm în mod special produsele din gama Persil Sensitive, a căror formulă a fost testată dermatologic şi s-a folosit parfum mai delicat.

5.Ce este mai potrivit pentru pielea sensibila?
Pielea sensibilă are standarde mai ridicate, aşa cum au toţi detergenţii noştri. În primul rând, formula completă trebuie testată din punct de vedere dermatologic. În acest caz, alegerea trebuie să fie gama Persil expert senzitive.Formula sa a fost dovedită dermatologic; nu conţine coloranţi; este blândă pentru piele, parfumul antialergic a fost creat şi testat în strânsă colaborare cu experţii în astm. Este disponibilă sub formă de pudră sau gel.


Acestea au fost create pentru a respecta cerinţele speciale ale pielii sensibile – referitoare la alegerea compuşilor şi ingredientelor. Chiar şi parfumul a fost creat în colaborare cu experţi profesionişti în alergii.

6. Dozarea corecta: mai mult e mai bine?
Dozarea corectă poate face minuni pentru rufele tale. Prea mult detergent nu înseamnă o eficienţă mai mare, iar prea puţin nu duce la obţinerea performanţelor, în ceea ce priveşte îndepărtarea petelor. Fiecare pachet Persil conţine o recomandare de dozare specifică

Reţine că doza corectă de detergent depinde de 3 factori:

  • cantitatea de rufe

  • gradul de murdărie

  • duritatea apei


Deci, care este doza corectă?

7.Unde pun detergentul?
Poţi turna lichidul în camera de dozare principală sau poţi umple dozatorul cu volumul corespunzător de detergent gel şi îl poţi pune direct în tamburul de spălare.

8.Pete dificile
Persil este fabricat pentru a face faţă murdăriei. Desigur, există pete care sunt puţin mai greu de scos. Însă acest lucru nu este o problemă dacă urmezi sfaturile ghidului Persil de îndepărtare a petelor, unde găseşti sfaturi şi tehnici care să te ajute să faci faţă chiar şi celor mai dificile pete.

9.Ce rol are prespalarea?
Persil se dizolvă rapid şi complet, ajungând în inima rufelor şi spălând fără a fi nevoie de pre-spălare, chiar şi la 30 de grade. Cu tehnologia sa avansată de îndepărtare a petelor, nimic nu curăţă mai bine decât Persil, fără pre-spălare. Singurul caz în care ai putea avea nevoie de tratarea mai lungă a hainelor este când speli produse textile foarte murdare, de exemplu, haine de lucru, echipament sportiv, îmbrăcăminte pentru grădinărit sau agricultură, sau ai de-a face cu o pată grea. Urmează instrucţiunile din manualul Persil de îndepărtare a petelor, unde găseşti sfaturi şi tehnici care să te ajute să faci faţă celor mai dificile pete.

10.Ce trebuie sa fac dupa spalare?
Scoateţi rufele din maşină imediat după spălare şi uscaţi-le, pentru a evita mirosurile urâte şi şifonarea. Acest lucru scurtează şi uşurează călcarea.



11.Cum calc hainele?
Multor oameni nu le place să calce...

Iată câteva sfaturi:

  • Folosirea unui balsam de rufe la ultima clătire a ciclului de spălare face călcarea rufelor mai uşoară.

  • Multe articole pot fi luate de pe frânghie şi împăturite sau agăţate pe umeraşe, fără a mai necesita călcare.

  • Verificaţi etichetele şi respectaţi instrucţiunile.

  • Separaţi rufele de bumbac de cele sintetice înainte de călcare pentru o singură modificare a temperaturii.

  • Când modificaţi setarea temperaturii fierului de călcat, schimbarea durează.

  • Urmăriţi indicatorul, care arată atingerea temperaturii corecte.

  • Aşteptaţi ca lumina să se aprindă şi să se stingă când micşoraţi setarea căldurii.


12. Culoarea si grija pentru ea
Anumite articole de îmbrăcăminte sunt sensibile la înălbitori cu oxigen/perborat pentru rufe colorate, conţinute de produse destinate îndepărtării  petelor de pe rufe albe şi colorate.
Pentru a evita scurgerea pigmenţilor pe alte haine, verifică etichetele, iar dacă nu eşti sigur(ă) că ţesătura este rezistentă la înălbitor pentru rufe colorate (marcat, în mod normal "Nu folosiţi înălbitor") fă un test de culoare rapid înainte de a pune hainele noi în maşină alături de cele obişnuite.

  1. Umezeşte o zonă mică a tivului sau a cusăturii interioare cu apă.

  2. Pune fierul de călcat pe o bucată de material alb sau hârtie de bucătărie, care se află peste materialul colorat.

  3. Dacă hârtia absoarbe culoare, hainele tale nu rezistă, astfel încât acestea trebuie spălate separat.


Pentru a menţine luminoase culorile textilelor tale, foloseşte Persil Color în format Pudră sau Gel.

13.Materiale diferite,nevoi diferite
Materiale textile diferite necesită modalităţi diferite de tratament, înainte, în timpul şi după spălare. De exemplu, un pulover din bumbac are alte nevoi de curăţare şi îngrijire decât o bluză de mătase.

14.Sortarea inteligenta a hainelor


  • Nu amesteca rufele uşor pătate cu rufe foarte murdare, întrucât acestea din urmă au nevoie de doze şi temperaturi mai mari, în timp ce rufele puţin murdare pot fi spălate la temperaturi mai joase.

  • Spală materialele textile foarte murdare cât se poate de repede. Nu le lăsa murdare timp îndelungat, pentru a îndepărta petele mai uşor.

  • Reţine sfaturile referitoare la sortarea în funcţie de culoare, fibre şi temperatură.

  • Spală textilele deschise la culoare şi pe cele închise/colorate separat, iar articolele de îmbrăcăminte de culori şi temperaturi de spălare compatibile, împreună.


Materialele  textile noi pot lăsa pete pe celelalte. Dacă nu eşti sigur(ă) de rezistenţa culorii, spală-le separat, la cel mult 40°C.

Evită subîncărcarea şi supraîncărcarea maşinii de spălat! Adaptează cantitatea de rufe la programul ales.  (mai multe informaţii găseşti în manualul maşinii tale de spălat)

Pentru siguranţă, alege cea mai joasă temperatură posibilă şi cel mai uşor program.

15.De ce sa spal la 20*C?
Treci la temperaturi joase, pentru un viitor CURAT si SUSTENEBIL si va fi bine si pentru portofelul tau. Mai mult, este la fel de eficient la o temperatura mai ridicata si nu va afecta hainele tale.

Temperaturile scazute nu ataca tesaturile si pastreaza culorile vii pentru mai mult timp. Hainele tale se pastreaza  ca noi!

Spaland la temperaturi scazute, faceti economii si in acelasi timp protejati mediul inconjurator.

Noul Persil Expert ofera putere deplina chiar si la 20°. De asemenea, economisesti timp prin utilizarea ciclurilor de spalare scurte

Si am trecut la spalat!

ghioceiTotul a iesit imaculat precum ghioceii!

IMGP1971Sunt foarte multumita de rezultate si recomand PERSIL EXPERT GEL!

Daca vrei si tu sa ai parte de surprize placute,clik pe link si inscrie-te! http://buzzers.ro/invite/c1624a0cb5afa1cba98cbb700c59bd3f

Succes!

Ce pete am scos eu cu detergentul PERSIL EXPERT GEL?

1. urme de creion ceramic

2.ketchup

3.ecogel

4.cafea

5.acuarele

6.banane

7.suc de portocale

8.fond de ten

9.diverse,de pe prosoapele de bucatarie

10.pete neidentificabile de pe hainele micutei si sotului meu.

Eu zic ca este suficient pentru un verdict: EXPERT!












5 comentarii:

  1. Imi place mult cum scrii.Iar detergentul stiu-si eu-ca este foarte bun si isi merita banii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vede ca esti o mamica responsabila. Imi place cum ai sintetizat totul.Cat despre detergent,numai de bine. Am folosit si eu mostrele primite de la tine si sunt foarte multumita.Azi voi merge sa valorific si voucherul de reducere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai sintetizat foarte bine calitatile acestui detergent,dar mie tot mi se pare scump.

    RăspundețiȘtergere
  4. E un detergent foarte bun pe care am inceput sa-l folosesc de cand am devenit mamica, fiind singurul care a reusit sa scoata petele mai dificile, si mamicile stiu despre ce fel de pete e vorba :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Inteleg de aici ca pana si barbatii pot spala cu acest detergent.

    RăspundețiȘtergere