joi, 19 aprilie 2018

IEPURAS APERITIV



   V-am ramas datoare cu niste retete de sarbatoare.
Dar timpul nu este pierdut, nu-i asa? Se apropie Sf. Gheorghe si 1 Mai, motive suficiente pentru un preparat deosebit.

Voi puteti realiza orice figurina doriti.



                     IEPURAS APERITIV





Ingrediente:

  • un pachet aluat de foietaj
  • 5 rosii cherry
  • frunze de ceapa verde
  • masline verzi umplute
  • masline negre fara samburi
  • cascaval ras

Mod de preparare

Din foaia de aluat realizezi un iepuras pe care il decorezi.



Dai la cuptorul preincalzit pentru 15 minute.
Cand este rumenit frumos presari cascavalul ras si stingi focul.
Il servesti imediat sau il poti lasa pe mai tarziu. Oricum dispare rapid...




2 comentarii:

  1. Valeria Chertes19 aprilie 2018, 06:45

    Foarte draguta aceasta reteta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Perfecta pentru un timp de calitate petrecut in bucatarie alaturi de copilul tau.

    RăspundețiȘtergere