luni, 14 august 2017

PRODUSELE APICOLE - RASFATUL TENULUI MEU








      Acum ceva vreme am primit o provocare de la Complex Apicol Veceslav Harnaj - sa testez cremele de ochi . Stiam produsele lor deoarece le folosesc de ceva vreme ( crema de fata, demachiant, lotiune tonica) asa incat am acceptat provocarea. 

    Recunosc ca nu prea am folosit pana acum produse speciale pentu ingrijirea zonei ochilor din mai multe motive:
  1. nu am rabdare sa stau in fiecare dimineata 1 minut in plus pentru aplicarea lor; folosesc crema de fata peste tot si...gata!
  2.  ma incomodeaza sistemul de aplicare - ori iese prea mult produs , ori insuficient;
  3. niciodata nu reusesc sa folosesc intreaga cantitate- mereu ramane o buna parte in tub;
  4. de multe ori expira inainte ca eu sa apuc sa folosesc jumatate din  tub- stiti voi, expira la 3-6 luni de la deschidere.

 Suficiente ca sa le evit.

   Numai ca asa cum toate lucrurile au o poveste , asa si produsele cosmetice au povestea lor. O poveste care incepe in anul 1957 cand profesorul Veceslav Harnaj si cativa prieteni, apicultori impatimiti, infiintau Asociatia Crescatorilor de Albine.  Era prima asociatie a breslei apicultorilor din Romania. In 1965, tot din planurile profesorului Veceslav Harnaj, era infiintat Combinatul Apicol Baneasa, sub numele  de astazi: Complex Apicol Veceslav Harnaj. 

   Produsele s-au dezvoltat si au inceput sa castige medalii dupa medalii. Si recunoasterea specialistilor . Insa si a consumatorilor. Oameni obisnuiti , asa ca mine, care cauta produse de calitate . Si aceste produse trebuie sa raspunda cat mai bine nevoilor lor.

     Acestea au fost si criteriile mele cand am optat pentru Floramin, crema pentru ochi cu miere, activ hidratanta.



    A fost prima mea optiune deoarece, vara fiind, tenul meu ( mai ales zona din jurul ochilor) are nevoie de mai multa hidratare oferita de o crema lejera, care sa se absoarba rapid. Si nu am gresit deloc.
    Cu o formula hidratanta bazata pe active naturale ( miere de flori salcam, ulei de migdale dulci, ulei de samburi de caise, uree si proteine de matase ), crema pentru ochi Floramin hidrateaza zona sensibila din jurul ochilor.

  • mierea de flori de salcam este un puternic hidratant datorita proprietatii sale de a absorbi apa prin particule foarte fine;
  • ureea si proteinele de matasa hidrolizata formeaza un activ ce functioneaza sinergic pentru un plus de hidratare: ureea retine apa iar proteinele de matase redau elasticitatea pielii formand un film protector care ajuta la mentinerea hidratarii;
  • ceara naturala de albine completeaza activul hidratant formand un film protector ce fixeaza substantele active in celulele pielii. 
  Datorita acestor proprietati se absoarbe foarte repede , fiind si usor de utilizat din cauza  aplicatorului tesit. In plus, a fost suficient pentru cele 6 saptamani de aplicare. 

Zona ochilor a devenit astfel mai elastica si mai ferma.

  A venit apoi randul cremei pentru ochi cu laptisor de matca antiaging Apidermin. Caldura trece si incet-incet va veni toamna cu ploile si vantul rece, un factor de stres suplimentar pentru zona ochilor. Cu un puternic complex de active de origine naturala cu proprietati anti-aging, aceasta crema  lupta impotriva ridurilor si liniilor fine din jurul ochilor.



  •  laptisorul de matca ( un complex de vitamine B, C, D si E) este unul dintre putinele elemente naturale capabile sa stimuleze regenerarea celulara, fiind in acelasi timp bogat in substante proteice, lipide, glucide si vitamine;
  • acidul hialuronic, componenta importanta a pielii , are o eficienta dovedita in lupta cu ridurile, actionand ca un lifting usor la nivelul pielii din jurul ochilor;
  • uleiul de samburi de struguri si uleiul de nuci de macadamia sunt bogate in nutrienti ce redau supletea si elasticitatea pielii;
  •  vitamina E creaza un film protector ce fixeaza substantele active in piele. 
 Aceeasi forma de prezentare, aceeasi lejeritate in aplicare, aceeasi eficienta dovedita.

   Pot sa spun ca sunt foarte multumita de cele doua produse testate. In plus, raportul calitate- pret este unul mai mult decat acceptabil. Le gasiti acum la 30% reducere plus multe alte produse de care cu siguranta va veti indragosti si veti deveni consumatori fideli.

4 comentarii:

  1. Finul meu este apicultor,îmi plac mult produsele pe baza de miere,lăptișor de matcă sunt foarte bune și naturale!😘🐝

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac foarte mult cosmeticele care au ca baza produse apicole.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit creme pentru ingrijirea zonei din jurul ochilor dar aceasta crema, nu.

    RăspundețiȘtergere
  4. am testat si eu cateva produse de la ei si chiar sunt senzationale..iar mirosul de miere pe care il au..ma fac sa le mananc , nu alta :)

    RăspundețiȘtergere