sâmbătă, 24 iunie 2017

DACIA PLANT- TRADITIA DUSA MAI DEPARTE



  "Sulfinita", mandra floare,
  Vreau sa-mi fac o cingatoare,
Numai una, atatica
Si zau, nu mai cer nimica!

"Menta -creata", floare buna,
Lasa-ma sa-mi fac cununa.
Numai una, atatica
Si zau, nu mai cer nimica!

"Nalba Mare", floare rara,
Lasa-ma sa-mi fac o salba,
Numai una, atatica
Si zau, nu mai cer nimica!

"Busuioc", mandru-n razor,
 Lasa-ma sa-mi fac sirop,
Numai una, atatica
Si zau, nu mai cer nimica!

Le amesteci toate astea
Si le lasi la macerat,
Mai adaugi putin Soare,
Iar apoi un dram de drag...
Daca scapi mai mult nu-i vina,
linistit sa fii, ca-i place
"Ingerasului" din casa
si mult bine lui ii face...




    Respectand traditia cultivarii , recoltarii si utilizarii "plantelor de leac" , "Dacia Plant" este un producător local de suplimente alimentare 100% naturale, fără conservanți sau coloranți și cu o cantitate mare de substanță activă. 
  In anul 2002 cativa tineri inimosi si cu initiativa au vrut sa demonstreze ca "leacurile bunicii" nu sunt doar povesti , ba dimpotriva, sunt eficiente in mentinerea starii de sanatate si chiar in tratarea diferitelor afectiuni.
  Astfel, anii de cercetari in domeniul industriei alimentare si in cel farmaceutic, dar si numeroasele colaborari cu  nume de exceptie in domeniul medical si farmaceutic, imbinate cu experienta in fitoterapie si viziunea fondatorului au facut ca Dacia Plant sa ajunga in topul celor mai apreciate companii romanesti de suplimente alimentare.
 Dar mai presus de toate a contat...si conteaza...grija pentru consumator , stiind ca cele mai bune suplimente alimentare se pot obtine numai din cele mai bune ingrediente. Adica din plantele provenite din culturile bio proprii ori ale colaboratorilor atent selectionati. In plus, tot fluxul tehnologic este gandit pentru evitarea contaminarii produselor, iar filtrele HEPA H14 de ultima generatie dispun de capacitatea de a retine microorganismele in proportie de 99,999%.

 Inca de pe vremea dacilor, oamenii erau convinsi ca natura detine cheia sanatatii lor. Continuand traditia, dar si bucurandu-se de tehnologiile moderne, cercetarile privind  compozitia unica a fiecarei plante si modul in care substantele active actioneaza sinergic in obtinerea efectelor pozitive asupra sanatatii, au reusit crearea de produse naturale, complete, perfect adaptate organismului uman.

 Astfel a luat nastere si gama "Ingerasul", din grija pentru cei mai mici omuleti, pentru "ingerasii" din viata noastra.




  De la siropul de tuse cu patlagina si scai vanat ( nu-i asa ca si bunica va facea un astfel de ceai atunci cand erati bolnavi si tuseati?) pana la ceaiul pentru dureri de burtica , cu chimen si cimbrisor, de la siropelul pentru pofta de mancare din catina ( mai stiti cum bunica va dadea in fiecare dimineata, pe stomacul gol, cate o lingurita de miere cu mici fructe portocalii ca niste perle?) pana la cel pentru paraziti intestinali , toate produsele sunt gandite astfel incat sa ofere maximum de eficienta in minimum de cantitate, chiar daca gustul este unul placut. 

 Si toate acestea pentru ca valorile dupa care se ghideaza cei de la Dacia Plant sunt unele simple, insa extrem de importante:
  • Sanatate naturala
  • Traditie
  •  Armonie
  •  Valoare
  •  Inovatie
 Iar pentru ca anul acesta aniverseaza 15 ani de activitate s-au gandit sa sarbatoreasca alaturi de noi cu oferte , un concurs,


                            

 dar si cu un concert aniversar
     
 
                          



ce va avea loc în data de 2 iulie, începând cu ora 19.00, în Piaţa Sfatului şi va readuce în Braşov acordurile inconfundabile ale celei mai iubite trupe rock româneşti. De la Mugur de fluier şi până la Umbra marelui urs, vom asculta împreună muzica care a însoţit generaţii întregi de tineri frumoşi şi rebeli!










               

9 comentarii:

  1. Iubesc trupa Phoenix dar imi plac si produsele Dacia Plant. Am folosit pentru cel mic un produs impotriva limbricilor, asa cum se numesc popular. Produsul s-a dovedit eficient iar eu am ramas fidela acestei marci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Produse naturale de foarte buna calitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Au produse bune ,ambalate specific!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place poezia ta. Este scrisa de tine?

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place poezia ta. Este scrisa de tine?

    RăspundețiȘtergere
  6. Consum cu încredere și recomand produsele DACIA Plant 👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
  7. Consum cu încredere și recomand produsele DACIA Plant 👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
  8. am crescut alaturi de pridusele Dacia Plant..erau mereu prezente in casa noastra si ne trata ori de cate ori ne imbolnaveam.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pot spune cu drag ca iubesc aceasta marca. Siropurile sunt cele mai bune si nu numai.

    RăspundețiȘtergere