duminică, 9 aprilie 2017

FRUMUSETE FARA COMPROMISURI




    Sunt o femeie normala, care are un blog personal. Motiv pentru care va propun un articol scris strict din acest punct de vedere , nu din cel al celui un blogger de beauty.

  Asadar...


                           FRUMUSETE FARA COMPROMISURI


      
  M-am inscris in noua campanie de testare a celor de la BUZZStore , care oferea sansa de a face cunostinta cu noua  vopsea de par de la Schwarzkopf Color Expert , cu OmegaPLEX. Insa numai dupa ce m-am documentat putin . Asa am aflat ca:
  1. tehnologia OmegaPLEX prezenta in colorant PROTEJEAZA micro-legaturile din interiorul firului de par impotriva deteriorarii in timpul vopsirii sau decolorarii parului , datorita serumului ;
  2. SIGILE AZĂ cuticula firului de par, prin folosirea unui tratament reparator  după colorare, ce sigilează fibra firului de păr și intensifică totodata culoarea;
  3.  FORTIFICĂ micro-legăturile din interiorul firului de păr prin folosirea unui tratament reparator ce se aplică la trei săptămâni de la colorare.

     Intotdeauna mi-a placut sa am un par frumos si sanatos. Numai ca anii trec, vreau - nu vreau , si a inceput sa isi piarda din vitalitate . Ba, in plus, onduleurile naturale pentru care eram atat de invidiata , au inceput sa dispara. Iar pe ici, pe colo, au inceput sa apara si firele albe. Poate si datorita faptului ca de la o vreme ( adica de vre-o 5 ani) am incercat sa imi schimb putin "look-ul", facandu-mi suvite. Am fost la un salon si totul a iesit perfect. Dupa un an am fost din nou , insa lucrurile au aratat altfel: suvitele mele nu mai aveau un aspect frumos, ci aratau de parca erau un manunchi de sarmulite. De ce? Din cauza decolorantului! M-am tuns si am asteptat regenerarea firului de par. Hair-stilista mi-a spus ca , avand un par cret, firul in sine este mai uscat si mai casant, motiv pentru care a incercat sa foloseasca vopseaua pentru a realiza suvitele. A reusit , insa trebuia sa astept ca parul sa imi creasca suficient de mult ca sa iasa toata zona vopsita pentru a relua suvitarea. Si asa am ajuns sa am o frumoasa nuanta in "trei culori de sapte feluri" . Era interesant, dar nu ma definea.

    Si imi era dor de culoarea mea naturala, acel blond inchis cu reflexe roscate...

   Momentul perfect pentru a incerca ceva nou , si anume vopseaua de par Schwarzkopf Color Expert cu OmegaPLEX.



  
    Am asteptat cu nerabdare sosirea coletului , fiindca nu-i asa? primavara este momentul schimbarii!

    Si a sosit:
  • 2 cutii cu vopsea nuanta "blond mediu 8.0", aleasa de mine;
  • 6 brosuri cu informatii despre produs;
  • 6 vouchere cu 20% discount valabile in magazinele DM;
  • 5 pensule cadou;
  • 1 kit pentru vopsit.


   Dupa ce am distribuit brosurile, impreuna cu voucherele si pensulele , celor 5 prietene ale mele







am trecut la fapte.



   
   Ce m-a impresionat in mod placut inca de la deschiderea flaconului cu vopsea a fost mirosul. Nici urma de izul acela intepator cu care eram obisnuita! Dimpotriva, m-a intampinat un miros placut , parca de flori. 

   Omogenizarea celor 3 ingrediente ( vopsea, lotiune fixatoare si ser anti-rupere) s-a facut usor , astfel incat vopsirea a fost foarte usoara chiar si pentru mine, care sunt la prima experienta de acest gen. Trebuie sa recunosc ca am avut nevoie de putin ajutor pentru aplicarea vopselei in partea din spate a parului...
   Dupa 30 de minute mi-am clatit bine parul si am aplicat tratamentul dupa colorare din plicul nr.2 si mi-am uscat parul. Am asteptat cu sufletul la gura rezultatul, mai ales ca ma asteptam ca nuanta sa fie putin mai deschisa. Dar a iesit perfect!
   Firele albe au disparut cu desavarsire, parul straluceste , iar onduleurile au reinceput sa apara.

 Dupa 3 saptamani de la vopsire pot sa spun ca am constat multe lucruri...bune despre parul meu:


  • mult mai putine fire rupte la pieptanat;
  • intensitatea culorii nu s-a dimunat foarte mult; doar a capatat reflexe interesante de roscat, poate si din cauza pigmetului natural al parului ( dar nu imi displace deloc!);
  • fara fire albe...inca;
  • aspect stralucitor si sanatos.
  Avand in vedere nuanta naturala a parului meu, aceasta este culoarea care a rezultat:






   Si ca sa ma credeti pe cuvant, iata o dovada :






     In concluzie pot sa spun ca am gasit vopseaua de par care ma multumeste pe deplin, precum si culoarea care ma defineste.


14 comentarii:

  1. Foarte interesant articolul​,m-ai convins să o incerc și eu !

    RăspundețiȘtergere
  2. O culoare deosebita,chiar merita incercata,ti-a iesit super

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca depinde mult de culoarea naturala a parului . Nu cred sa existe 2 persoane carora sa le rezulte aceeasi nuanta.

      Ștergere
  3. Super , a iesit ca la salon. Am testat si eu aceasta vopsea si am fost multumita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mare lucru este sa ti se potriveasca nuanta de par, sa se potriveasca personalitatii tale! A iesit super!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit-o, dar imi place rezultatul final.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place ca are reflexe culoarea!

    RăspundețiȘtergere