vineri, 19 februarie 2016

PULPE CROCANTE



   Am fost la un restaurant cu specific international , iar ospatarul  mi-a recomandat "pulpe crocante". Mi-au placut si...le-am facut!



 PULPE CROCANTE








Ingrediente:
  • 8 pulpe superioare
  • sare de mare
  • piper mix
  • Maggi secretul gustului intensavor gaina
  • 1 ou
  • 200 g fulgi de porumb









Mod de preparare:


  Pulpele le speli sub jet de apa rece si le cureti.

  Condimentezi cu sare si piper.

  Oul il bati bine cu Maggi secretul gustului intensavor gaina.

 Fulgii de porumb ii zdrobesti bine.

  Iei fiecare pulpa si o treci prin oul batut , apoi prin fulgi si o asezi in tava tapetata cu hartie pentru copt.






     Dai la cuptor pentru 45 de minute, intorcandu-le pe ambele parti astfel incat sa se rumeneasca uniform.




   Le servesti cu garnitura preferata.



2 comentarii: