miercuri, 3 iunie 2015

CIMENTUL LA CONTROL!



  Cu siguranta ati auzit de HOLCIM. Holcim (Romania) SA face parte din grupul Holcim, unul dintre liderii mondiali in furnizarea de ciment, betoane, agregate (nisip si pietris) si alte servicii conexe.
  Fabricile de ciment de la Campulung si Alesd, statia de macinare si terminalul de ciment de la Turda, 13 statii de betoane ecologice si 3 statii de agregate, precum si cele 2 statii de lianti speciali si terminalul de ciment din Bucuresti arata deschiderea companiei catre folosirea celor mai noi tehnologii disponibile pe piata.



( sursa foto: holcim.ro)

   Holcim România este prima companie din România care oferă utilizatorilor și constructorilor un ciment cu clasă de rezistență superioară, certificat BES 6001 – cimentul Structo® Plus. Acesta garantează structuri solide, aduce un plus de valoare la certificarea clădirilor verzi și oferă încrederea unor clădiri rezistente și sigure.

   Cu acest prilej si nu neaparat, echipa  Kooperativa 2.0 face o descindere la Campulung, lansand totodata si conceptul Bloggers Inc, în care toți bloggerii vor primi pentru 2 zile o funcție de conducere în cadrul fabricii Holcim. O să fie interesant, dar mai ales fun.

 Ce tot spun eu aici? Ca vreau sa fiu DIRECTOR CTC. Am studiat echipa lor de conducere si am vazut ca nu au! Cum asa? Nu vine nimeni sa "isi bage nasul" in produsul finit, in retete si textura? Atunci, asta e de mine:
  •  Este cimentul acel liant hidraulic obtinut prin prelucrarea materiei prime si care, in amestec cu nisipul, pietrisul sau piatra sparta si apa, formeaza betonul? 
  • Dar betonul  este  amestecul ideal de ciment, agregate si apa?
  •  Liantii speciali sunt combinati in proportiile corespunzatoare de compusi hidraulici activi, latent hidraulici, puzzolane naturale sau artificiale, materiale inerte ?
  •  Filerul de calcar are min. 90% de carbonat de calciu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu