miercuri, 8 octombrie 2014

CU "DEVI" DEVII AGENTA "B700"

         Asa-i ca va plac filmele cu spioane? Si mie! Pe langa faptul ca toata lumea intoarce capul dupa ele, mai au si un dispozitiv-minune care le ajuta in orice situatie.

       - Au o intalnire importanta? Nici o problema: dispozitivul tine loc de trusa de farduri sau macar de oglinda...

      - S-au blocat in trafic? O atingere de buton da aripi masinii si isi ia zborul...

      - Trebuie sa ajunga intr-un loc anume la ora fixa? Suna alarma si totul va fi gata la timp...



.....................................................................................................................................................................



     Si daca v-as spune ca exista un astfel de dispozitiv?

       Bine, nu iti da aripi, dar cu siguranta te vei simti ca un fulg, usurata de milioanele de "trebuie".

    Asadar, apesi pe un buton si pornesti tableta Devi B700. Simplu, nu? Deschizi apoi aplicatiile si incepi...



     - Notezi in calendar toate zilele de nastere pe care ti le amintesti...sau nu ( revii alta data, nu-i stress!)...setezi alarma si cu siguranta, nu vei uita sa transmiti un "La Multi Ani";

   - Se intampla sa iti faci o programare la medic sau sa se anunte o sedinta cu parintii: agenda de care dispune DeviB700 iti vine in ajutor!


     - Esti o "master chef" la tine in bucatarie si nu vrei sa iti ratacesti retele - deschizi un fisier si notezi totul acolo; ba, in plus, poti insera si niste poze facute "la cald", direct cu tableta! Ai la dispozitie 8 GB sa salvezi fisiere, fotografii sau documente de care te poti bucura mereu.

    - Ti-ai facut lista de cumparaturi, dar ai uitat-o acasa...cunosti scenariul, nu-i asa? Dar daca ti-ai fi notat totul in "memoria virtuala", acest lucru nu s-ar fi intamplat! Este atat de mica , incat poate fi tinuta intr-o mana si incape si in poseta, minunatia asta de la nJoy !

     - Trebuie sa ajungi la o intalnire importanta, dar ti-ai ratacit oglinda? Nu-i nimic: ecranul capacitiv de 7 inci iti vine in ajutor!

   - Ai ajuns acasa si vrei sa te relaxezi cateva minute, dar nu este nimic interesant la televizor...se intampla destul de des...ce-ai zice sa citesti o revista sau o carte, sa vizionezi filme sau poze ori sa te delectezi cu un joc? Ecranul LCD al tabletei Devi B700 iti ofera o rezolutie de 1024 x 600 pixeli!



   Si uite-asa, inarmanta cu noua tableta de la nJoy , te-ai transformat rapid dintr-o mama-sotie-gospodina-salariata banala...
intr-o super-agenta sub acoperire: AGENTA DEVI B 700...

ce iese mereu din incurcatura datorita dotarii sale cu  un procesor Dual-Core Cortex A9, ce ruleaza la 1.2 GHz sustinuti de 1 GB de memorie DDR si 8 GB memorie interna cu posibilitatea de extindere printr-un card microSD.



........................................................................................................................................................................



CU "DEVI" DEVII AGENTA " B700"!

2 comentarii:

  1. Ha-ha,ce mult imi place transformarea ta! Mie mi-ar trebui o tableta care sa calce hainele...

    RăspundețiȘtergere
  2. Super tableta...nici eu nu ma despart de a mea.

    RăspundețiȘtergere