duminică, 26 octombrie 2014

CAUT CEAS! GASITORULUI RECOMPENSA...


Update: 15 Noiembrie : Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul "CAUTCEAS" in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!".

       Ceasul este  atât de comun şi atât de indispensabil în zilele noastre ! Dar nu a fost intotdeauna asa!

       Stiati ca primul ceas de mana a aparut abia in timpul primului Război Mondial ? Primul om care a purtat un astfel de ceas a fost fizicianul francez Blaise Pascal.  Desi conceptul cu ceasul de mână merge in timp pana in secolul al 16-lea. Elisabeta I a Angliei a primit un ceas de mână de la Robert Dudley, în 1571, acestea fiind purtate aproape exclusiv de femei, în timp ce bărbații au folosit ceasuri de buzunar până la începutul secolului 20.

     Primul ceas de buzunar a aparut in Germania, iar ceasornicarii germani nu se dezmint. Asa au aparut ceasurile Detomaso.
De-a lungul timpului DETOMASO a acordat o importanta deosebita pentru materialele folosite si design-ul exclusivist.

De aceea "mi s-a pus pata" pe acest ceas .







      Pare un vis de portelan spumos pe un cer de cristale Swarovski, conferind stropul de eleganta de care are nevoie orice femeie. Combinatia de alb si crom ofera ceasului un aspect sofisticat , care te scoate din anonimat, iar elementele Swarovski il transforma intr-o adevarata bijuterie. Si inca ceva: limbile sunt fosforescente, asa incat vei putea vedea cat este ora chiar si pe intuneric!







      Unde l-am gasit? Intr-un  magazin on -line care comercializeaza doar ceasuri originale , ceea ce inseamna ca veti primi si garantie si cutie personalizata. Ofera atat ceasuri barbatesti cat si ceasuri de dama de la brand-uri renumite, atat clasice (precum Casio, Seiko, Bossart) cat si fashion (precum Guess, Fossil, Hugo Boss sau Detomaso).

Preturile sunt minimale ,iar intre 21 si 28 noiembrie pe CautCeas.ro gasesti cele mai tari oferte de Black Friday.



       Poti achizitiona foarte usor ceasul pe care ti-l doresti , apasand pe butonul Adauga in cos. Vei fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde ai optiunea sa vizualizezi lista de produse existente in cos, sa modifici cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi sau sa renunti la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actioneaza butonul Continua cumparaturile. Va trebui apoi sa finalizezi comanda si sa treci datele de livrare si metoda de plata. Aici ai mai multe optiuni, iar partea cea mai frumoasa este ca poti plati si in rate! Astfel poti face cadouri minunate celor dragi fara a-ti afecta bugetul pe termen lung.

    Daca nu esti multumit de cee ce ai primit , poti returna produsele conform O.G. 130/2000, numai in ambalajul original, insotit de certificatul de garantie, in aceeasi stare in care au fost primit, fara a invoca un motiv anume (nu se accepta produsele care au urme de uzura, purtare sau alte modificari vizibile.), in termen de maximum 15 zile de la primire.

IMPORTANT!!!: In cazul in care coletul prezinta semne de deteriorare trebuie sa se faca un proces verbal de constatare cu reprezentantul firmei de curierat. Orice solicitare ulterioara fara prezentarea procesului verbal de constatare nu va fi luata in considerare.

      Daca produsul achizitionat prezinta defect de fabricatie sau alte probleme de functionare, cumparatorul are obligatia sa anunte in scris pe email in termen de 48 de ore de la primirea produsului, acesta va fi inlocuit cu unul identic sau similar (la alegere). In situatia in care produsul comandat este indisponibil se va returna contravaloarea acestuia.



     V-am prezentat aceste aspecte deoarece mi se par esentiale atunci cand vrei sa cumperi ceva din magazinele virtuale. De fapt, conditiile de plata si retur, precum si acordarea garantiei sunt lucrurile pe care le verific prima data in astfel de momente. Si





este un magazin de incredere in acest sens. Asadar, daca esti in cautarea unui cadou deosebit pentru o femeie speciala , intra pe http://www.cautceas.ro/catalog/detomaso-656730  si...navigare placuta!



P. S. : Sa nu credeti ca am uitat de domni! Exista si pentru ei o mare varietate de optiuni asa ca...da un click si nu vei regreta!
http://www.cautceas.ro/catalog/ceasuri-barbatesti-656718











2 comentarii:

  1. E superb! Chiar ca un vis...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu achizitionarea unui ceas de calitate,original,dar mie mi se par scumpe.

    RăspundețiȘtergere