miercuri, 8 octombrie 2014

AYGO, MON AMOUR

Eu: micuta, blonda, firava...

  El: puternic, impresionant, rosu...

  Eu: fluturi in cap, tinuta sport, idei indraznete...

  El: ascultator, agil, dornic de distractie...

  Eu: proaspat intrata in randul adultilor- 18 ani si carnet de conducere luat cu brio!

  El: AYGO - TOYOTA AYGO.

  Il vazusem intr-o vitrina si a fost dragoste la prima vedere. Ma si vedeam la volanul lui, cu esarfa fluturand in vant si muzica data la maxim, colindand tara in lung si-n lat...

      Dar cum nimic nu vine cat ai bate din palme, am invatat si am intrat la facultatea pe care mi-o doream, cu bursa! Nu poti avea si masina noua si studii de platit, nu-i asa?

     Drept recompensa, am primit de la parinti o vacanta la mare ...Eu si sora mea mai mare...Doar nu credeati ca as fi putut pleca singura? Nu stiti ca bucuria e mai mare daca o impartasesti cu cei dragi?



   Asadar, ne-am facut planul de bataie, am incarcat harta pe GPS conectandu-mi smartphone-ul la noul sistem multimedia x-touch, am umplut portbagajul , ne-am urcat in masina si am pornit la drum.

    Am trecut prin pasul Tihuta si , normal ca ne-am oprit la castelul lui Dracula...Am vizitat camerele de tortura si am iesit de-acolo cam speriate, dar o data ce m-am urcat la volan ne-am umplut de veselie.

    Am strabatut toata Moldova , din manastire in manastire . Ne-am incantat privirile cu albastrul de Voronet si curcubeul begoniilor de la Agapia.

       Ne-am umplut sufletele de lumina si dragoste, apoi am dat muzica la maxim si am pornit spre mare. Ne-am trezit cu noaptea in cap doar ca sa prindem primul rasarit pe plaja!

       Dragul nostru Aygo a mers docil pe nisip si a fost martorul incantarii noastre. Apoi a stat cuminte in parcarea hotelului pe toata durata sejurului. Si sunt convinsa ca s-a simtit flatat de privirile admirative ale trecatoarelor- ii straluceau farurile de incantare si alta nu! Din față până în spate, noul Aygo nu poate fi confundat. De la impresionanta grilă în formă de X și luminile de zi cu tehnologie LED, până la spoiler-ul sportiv și stop-urile conturate, sunt o mulțime de piese interesante de personalizat. ..Si eu am facut-o!





      Ne-am intors spre casa pe drumuri de munte, fiindca vroiam sa vedem apusul...Dragul nostru Toyota s-a asternut la drum, serpuind ca o naluca pe Transafagarasan.



    Am ajuns acasa cu bateriile incarcate si super-incantate de noua noastra masina. A fost distractie la maxim , cat pentru un an intreg...



Go fun! Go Fun Yourself !



Acest articol reprezinta o fictiune si a fost scris pentru SuperBlog 2014.







2 comentarii:

  1. Dar stiu ca stai bine la capitolul imaginatie! Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am crezut ca e un articol mai vechi si ca ti-ai cumparat masina...

    RăspundețiȘtergere