marți, 21 octombrie 2014

AVENTURA? NU- PARC DE AVENTURA!

…Pauza de masa…

- Ati primit mail-ul de la sefa?

- Mda…Oare ce mai pune la cale?

- “Ore suplimentare sambata. Trebuie sa terminam proiectul- s-a devansat termenul. Prezenta la ora 8.00, in tinuta sport; facem documentare pe teren.”

Unde ne-o duce iar? Are niste idei…

- Da, dar ne distram!

- Aici ai dreptate. Dar despre ce proiect o fi vorba? Nu stiu sa avem vre-unul care sa necesite “tinuta sport”…

- Lasa ca vedem noi sambata.

- Bine macar ca ne-a anuntat din timp ca sa ne putem face program…Uf! Iar trebuie sa duc copiii la mama…

…………………………………………………………………………………

- Ati vazut? Zice ca putem veni cu familiile…Ce o pune la cale?

……………………………………………………………………………………………..



- Buna dimineata dragilor! Va multumesc ca ati venit cu totii si ma bucur ca ati acceptat invitatia mea de a va aduce si familiile. Stiu ca va intrebati ce am mai nascocit. De data aceasta este simplu : facem un team building la Straja .

- Acum ,vara? Acolo e frumos de mers iarna, la schi.

- Nu ati auzit ca au deschis si un parc de aventura la Straja?

- Serios?

- Da...serios. Si este situat doar la câteva minute de mers pe jos de la Vila Alpin, unde vom fi cazati. Asa ca in timp ce noi discutam de ale noastre in sala de conferinte, copiii si partenerii vostri se vor putea bucura de atractiile din parc.

............................................................................................................

Am incarcat harta pe GPS , ne-am imbarcat in autocar si am pornit la drum.

Copiii erau cei mai entuziasmati si de-abia asteptau sa ajungem la hotel.
Iar cand au ajuns , au sarit in sus de bucurie cand au vazut parcul , alcătuit dintr-o serie de elemente suspendate pe copaci sau piloane (scări, poduri, tuneluri construite din lemn și corzi) care se pot parcurge în condiții de maximă siguranță folosind echipamentul de alpinism realizat special pentru această formă de activitate.


       Parcul oferă distracție și o experiență de neuitat în aer liber pentru familii, grupuri de prieteni, copii sau colegi. De asemenea, este o locație excelentă pentru organizarea evenimentelor de team-building.

      Acest traseu contribuie la formarea și întărirea spiritului de echipă și ajută întărirea încrederii reciproce prin faptul că membrii grupului se ajută reciproc în parcurgerea obstacolelor.



     Asa incat, dupa terminarea discutiilor, profitand de vremea frumoasa, am mers cu totii in parc. Tin sa va spun ca a fost o dupa-amiaza foarte reusita: copiii s-au distrat, noi ne-am relaxat si am descoperit lucruri noi despre fiecare.

De exemplu, Ancutei ii este frica de inaltime...ea, care mereu este prima cand vine vorba de facut comisioane; lui Andrei nu-i place muzica data la maximum...si el este sufletul petrecerilor!; Diana nu suporta paianjenii- dar este o sportiva de prima clasa; Daniel este expert in catarari - mai ceva ca in cifre.



      Sunt sigura ca de luni lucrurile vor merge ca pe roate la noul proiect: stim ca ne putem baza oricand pe colegul ( care intre timp ne-a devenit prieten!) de alaturi...Si asta datorita aventurii de la team building!



....Ma gandesc ca in aceasta toamna sa ma rasfat cu un sejur la Straja...Nu de alta, dar am simtit o energie pozitiva cat timp am stat acolo . Am aflat ca la cota cea mai înaltă a vârfului Straja, respectiv la 1868 m, este cea mai importantă şi mai puternică legătură a canalului energetic cu piramida energetică din Munţii Retezat, cea mai importantă din ţara noastră.Vârful Straja este important şi datorită relicvelor istorice care se găsesc aici din timpul dacilor. Un alt loc plin de istorie poate fi găsit puţin mai jos, la Crucea Eroilor, ridicată în cinstea ostaşilor care şi-au dat viaţa pentru ţara .Nu departe se află Schitul Straja, o aşezare religioasă impresionantă şi unică în România prin amplasamentul ei şi icoanele făcătoare de minuni.



    Amalia



Un articol scris pentru Super Blog 2014

Un comentariu: