luni, 16 iunie 2014

GERBLE' CRESTE CAMPIONI

Ei bine,DA! Sunt din nou buzzerita! Doar nu credeati ca voi rata tocmai aceasta campanie? Bine, nu depinde numai de mine participarea la campaniile BUZZSTORE ,dar pot sa ma straduiesc sa fiu printre cei mai buni.

 

De data aceasta a venit randul  biscuitilor GERBLE'

Si pentru ca poate,unii dintre voi inca nu ati auzit de ei, am sa va fac o scurta prezentare.

 

"Te-ai intrebat adesea de ce francezii si in special frantuzoaicele nu se ingrasa, desi iubesc atat de mult mancarea? Raspunsul se regaseste in legatura stransa dintre francezi - mancare - placere si alegerea constanta a calitatii, autenticitatii si varietatii in detrimentul cantitatii. Acesta este asa numitul Paradox Francez. Descopera esenta acestui paradox in noua gama de biscuiti Gerblé. Marca cu treditie de peste 30 de ani in Franta, Gerble a fost recent votata de frantuzoaice drept marca preferata de dietetice. Acum, Gerblé dezvaluie si in Romania secretul dietei franceze printr-o selectie rafinata de biscuiti dietetici, din ingrediente 100% naturale, cu continut redus de zahar, sare si grasimi."

 

Prima calitate a acestor produse pe care am vrut sa o testez a fost: VALOAREA ENERGETICA SI NUTRITIVA . Va intrebati De ce? Pentru ca sunt "fericita posesoare" a unui sot multiplu campion national,european si mondial, care de catva timp, este si antrenor de juniori si fete. Si dupa cum bine stiti,sportivii au nevoie de o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Iar in timpul competitiilor este nevoie de alimente care sa se transforme rapid si eficient in energie:fibre,carbohidrati...

Prin urmare,am profitat de turneul de la Bucuresti si,pe langa fructe, le-am oferit sportivilor si BISCUITI GERBLE'. ...La inceput, au strambat din nas fiindca ar fi vrut ciocolata si "junk food"( ca toti adolescentii de varsta lor!),dar nu au comentat. Dupa ce au gustat ,parerea lor s-a schimbat: "Sunt buni",a spus unul dintre baieti..."Si nici nu ingrasa!" au spus fetele in cor,cu ambalajul in mana...Baietilor le-am dat varianta cu MIERE SI CASTANE

 

gerble-biscuiti-omega-3-castane-in

 

,iar fetelor pe cea cu SMOCHINE .

 

gerble-biscuiti-soia-smochine

Fiecare a mancat cate un pachetel din cele frumos ambalate si inteligent portionate. Am completat cu cate o banana si apa cat cuprinde. Toate astea s-au intamplat pe la mijlocul competitiei. Jocurile se desfasurau sub soarele arzator al capitalei...pana cand a venit ploaia!

 

IMGP3417

 

Toata lumea se astepta la scaderea calitatii jocurilor,dar...surpriza!juniorii nostri erau proaspeti si jucau din ce in ce mai bine. Ultimele doua partide au fost o bagatela pentru ei. Adversarii lor directi in lupta pentru titlui erau nedumeriti,iar antrenorul lor se uita suspicios...sigur se gandea ca le-am dat enegizante si ma dezaproba....Diferenta a facut-o alimentatia: ei mancasera pui rotisat,oaine,muraturi si bausera...mai bine nu va spun ce! Alimente greu de digerat...ca sa nu mai vorbim de aportul energetic! Chiar in momentele in care aveau nevoie sa fie usori si concentrati la joc, elevii lui erau ghiftuiti si se chinuiau sa se miste pe teren.

 

IMGP3438

 

Finalul? Juniorii nostri au castigat toate meciurile si au terminat pe locul 1!

 

Concluzia? BISCUITII GERBLE' si-au facut datoria:

- sunt gustosi

- nu ingrasa(cum am fi tentati sa credem)

- se transforma rapid in energie

- au valoare energetica si nutritiva crescuta.

 

Prin urmare, GERBLE' CRESTE CAMPIONI!

 

P.S. Multumesc membrilor echipei de fotbal -tenis C.S.VICTORY CLUJ-NAPOCA pentru ca au acceptat sa participe la acest test.

 

Daca vreti si voi sa fiti parte a acestor campanii de testare, va astept sa va inscrieti aici:

http://buzzers.ro/invite/c1624a0cb5afa1cba98cbb700c59bd3f  Succes!

 

UPDATE,13.07.2014

 

Juniorii nostri s-au tinut de cuvant  si au castigat CUPA ROMANIEI !

 

IMGP4051

 

 

 

 

15 comentarii:

  1. Ca de fiecare data vi cu un articol complex si bine structurat. Felicitari. Cat despre biscuiti, sunt sigura ca sunt foarte buni, ca doar sunt frantuzrsti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cunosc acesti biscuiti si imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu niste biscuiti!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. E bine daca sunt si gustosi si satiosi acesti biscuiti.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt super produsele Gerble

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc tuturor,dar sa stiti ca biscuitii Gerble' sunt foarte buni. Cel putin,cei cu smochine sunt o adevarata "bomba energetica".

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte bun articolul :) Pentru mine a picat la fix mai ales ca sunt la dieta....voi incerca acesti biscuiti cu siguranta ! Nu stiam nimic despre existenta lor pana acum

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place mult articolul,cu asa o recomandare cu siguranta voi incerca si eu acesti biscuiti!iubesc biscuitii,si mai ales pe cei care nu ingrasa :D Multumesc de recomandare

    RăspundețiȘtergere
  9. yummm, imi place! mi-ar fi placut si mie sa testez acesti biscuiti...felicitari ptr articol!

    RăspundețiȘtergere
  10. nu cunost biscuitii,dar e un moment bun de a-i incerca

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca sunt grozavi biscuitii !...Felicitari campionilor !

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari!Vad ca biscuitii si jucatorii si-au facut datoria,dar tu-ti-ai tinut promisiunea?

    RăspundețiȘtergere