joi, 5 iunie 2014

DANSAND IN CULORI

lfc1

 

  Ce credeti ca reprezinta aceasta imagine?

   Un bal mascat de halloween?

   O joaca de copii?

.....................................................................

Sunteti pe-aproape... E o joaca , dar... de oameni mari!

Adica noi, adultii, de ce nu ne-am juca putin? Sa dansam...sa ne stropim cu culori...Pana la urma, „Why do I like to get dirty” ?

 

 
“LIFE IN COLOR este un stil de viață, o cultură. Ceva care-ți permite să lași la o parte toate grijile și să fii tu însuți. Simbolizează libertatea. Nu trebuie să ții cont de etichete, de cum te îmbraci sau de cum arăți. Vrem ca fanii noștri să vină la LIFE IN COLOR și să fie ei înșiși...vrem să se dezlănțuie alături de noi spune co-fondatorulLIC, Luasz Tracz.

 


Singura regulă a petrecerii (alta ca participanții să se joace frumos între ei) este de a purta alb pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.




lfc2







 Cam asa ar arata o joaca de copii in varianta adultilor: https://www.youtube.com/watch?v=0R76zmToJvU




  Totul a inceput anul trecut cu o mega-petrecere la care au participat 25.000 de oameni. Unde altundeva, daca nu in tara tuturor posibilitatilor? La Miami!






De ce ar fi distractiv? Ganditi-va de ce le place copiilor sa se stropeasca cu apa? De ce le place sa se murdareasca si li se pare absolut normal? De ce vor sa picteze cu degetele? De ce simtul tactil este primul care se dezvolta? Pentru ca le place sa "atinga"...Culorile le " vedem" ,in mod normal...Cum ar fi sa le si "simtim"?  Oare cum se simte verdele?...ori rosul?...Dar albastrul? Oare albul se simte? Dar negrul iti da o senzatie neplacuta? Si cum reactioneaza culorile la muzica? Violetul  te gadila sau e de la muzica? Galbenul te face sa zambesti si portocaliul sa dansezi?




Cred ca fiecare in parte si toate la un loc iti vor crea o stare de bine ...Tu ce zici? Merita sa incerci experienta? Nu uita:


      

     

      Events prezintă LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsele din lume, pentru prima oara în România! Pe 12 iulie, turneul UNLEASH se dezlănțuie pe plaja Loft din Mamaia. Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe bază de apă, care nu afecteazaă îmbrăcămintea sau pielea), lasere, acrobați, artificii și muzică dance cu DJ internaționali de top, o producție impresionantă, de talia Sensation, sunt ingredientele turneului UNLEASH.






lfc3




 

 

 

5 comentarii:

  1. M-ai facut curioasa:oare cum se simt sau aud culorile?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu voi fi acolo,dar ma intreb:vopselele alea chiar nu pateaza?Eu,oricum,nu mi-as mai spala tricoul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Corina Cristea5 iunie 2014 la 07:55

    O bataie cu culori? Pe plaja? Nu stiam...suna interesant... Ce este? Apa colorata?

    RăspundețiȘtergere
  4. stan luminita simona5 iunie 2014 la 11:53

    Culorile imbinate creeaza o nebunie colorata si imagine deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  5. […] 3. http://aromefeldefel.wordpress.com/2014/06/05/dansand-in-culori/ 4. http://www.o-lume-perfecta.ro/?p=1047 5. […]

    RăspundețiȘtergere