sâmbătă, 19 aprilie 2014

TORT LA GHIVECI

Daca vreti sa va impresionati musafirii cu un tort deosebit,inceracati aceasta varianta: este delicios,iar impresia generala este...waaaaaaaaw!



Ingrediente



  • Blat:

  • 500 g piscoturi

  • 3 pachete biscuiti oreo

  • 3 lg cacao instant

  • 100 ml apa calda

  • Crema:

  • 2 cutii  de crema de branza cu smantana

  • 1 plic crema de ciocolata la rece Dr. Oetker 

  • 300 ml lapte rece

  • 200 ml frisca lichida

Mod de preparare :




Blat:

Piscoturile se inmoaie in solutia de cacao(cacao amestecata cu apa);

Biscuitii oreo se sfarmana in robot;

Crema:

Bati frisca si o amesteci cu crema de branza;

Prepari crema la rece cu laptele;

Omogenizezi cele 2 crème, cu mixerul;





MONTARE:

Iei un ghiveci curat sau o jardinièra de dimensiuni potrivite, noua, o speli si o stergi , apoi o tapetezi cu folie de aluminiu;
Asezi un strat de piscoturi inmuiate in solutia de cacao instant;
Asezi un strat de crema.

Continui pana cand epuizezi ingredientele,avand grija se inchei cu crema.




Deaspura asezi stratul de biscuiti oreo sfaramati.

Asezi niste flori dragute si gata !





Cand vrei sa il servesti...mananci cu lingurita,direct din ghiveci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu