V-ati plictisit de eternele aperitive pe care le pregatiti la fiecare zi festiva? Si eu! Asa ca mi-am pus mintea la contributie si a iesit asa ceva...
INGREDIENTE:
- 200g paste tip fussili
- 1 ou
- un praf de sare
- 50 ml de lapte
- 100 g pastrama din piept de pui
- 100 g cascaval ras
MOD DE PREPARARE:
- pastele se fierb in apa cu sare ;
- bati oul cu un praf de sare si laptele;
- pastrama o tai cubulete;
- in forma de briose asezi un strat de paste(cam pana la jumatatea formei), apoi torni jumatate din cantitatea de ou batut;
- asezi cubuletele din pastrama si restul de paste;
- torni oul ramas si adaugi cascaval ras, deasupra;
- dai la cuptorul preincalzit 45 minute;
- scoti briosele din forme;
- le poti servi calde sau reci.
POFTA BUNA!
super si delicios
RăspundețiȘtergere