luni, 23 octombrie 2017

PULPE DE PUI IN CRUSTA DE CIOLAN AFUMAT



     Sfarsit de saptamana normal. Si o reteta mestesugita. Sper sa va placa.


   PULPE DE PUI IN CRUSTA DE CIOLAN AFUMAT




Ingrediente:

  • 10 pulpe de pui inferioare
  • condiment Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume
  • 10 felii de ciolan afumat
  • 2 lg ulei de rapita
 - mai ai nevoie de o tava suficient de mare, scobitori si hartie pentru copt.

Mod de preparare:

   Pulpele de pui le cureti, le speli sub jet de apa rece , le condimentezi cu Maggi si le dai la rece 30 de minute.


    In tava torni uleiul.

    Fiecare pulpa o infasori in felia de ciolan afumat, o fixezi cu scobitoarea si o asezi in tava.


   Acoperi tava cu hartie pentru copt si dai la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute. Apoi inlaturi hartia si mai lasi inca 15 minute , pentru a se rumeni frumos.


  Servesti alaturi de garnitura preferata si multa dragoste, impreuna cu familia .




Tips& Tricks: hartia pentru copt mentine aromele fara a avea efectele toxice ale foliei de aluminiu.





4 comentarii:

  1. Ce faina este aceasta reteta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu m-as fi gandit niciodata sa combin carnea de pui proaspata cu carne de porc afumata.

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca miroase si foarte bine, ca de aratat arata delicios.

    RăspundețiȘtergere