joi, 25 mai 2017

PROMISIUNEA GERLINEA



                      Frumusețea este o stare de bine


     Să recunoaștem: standardele de frumusețe sunt și vor rămâne de neatins pentru cei mai mulți dintre noi. Acei 90-60-90 de pe podiumurile de modă ne invadează intimitatea și ne fac să ne simțim vinovate pentru fiecare bucățică de ciocolată după care tânjim...
    Uităm însă, un lucru esențial : frumusețea este o stare de bine! Este luminița aceea din priviri , sclipirea zâmbetului care izvorăște din conștiința unui organism sănătos.


   Iar pentru aceasta avem nevoie de un stil de viață adecvat. Bla- bla -bla ... veți spune. Dar vă înșelați amarnic! Nu spun că trebuie să vă înfometați. Există variante pentru orice gusturi: batoane dietetice, cu cereale sau substitute de masă, milk shake-uri și băuturi dietetice, biscuiți și îndulcitori naturali, ceaiuri și capsule detoxifiante. Nu îți rămâne decât să îți evaluezi starea de sănătate și să alegi ceea ce ți se potrivește.
    Pentru că DA, starea de sănătate este cea care trebuie să te ghideze în stabilirea dietei. Fiecare dintre noi se confruntă la un moment dat cu fluctuații ale greutății, din motive obiective sau nu. Important este însă, că pe majoritatea le putem controla acordând atenția necesară stilului de viață.


         De ce este important să elimini kilogramele în plus?

   În primul rând pentru că excesul ponderal este asociat cu un risc crescut pentru numeroase boli grave : HTA, AVC, Diabet zaharat, osteoartrite.
   Și cum este mai ușor să previi decât să tratezi, m-am gândit că primăvara este momentul perfect pentru a scăpa de cele 3 kilograme acumulate de-a lungul iernii. Numai că este destul de dificil din cauza programului dezordonat de masă pe care il am.

                 
                        Promisiunea GERLINEA


   Și aici intervin produsele GERLINEA !
   Am hotărât să înlocuiesc gustarea de la ora 10.00/ 17.00 și/sau masă de prânz de la cabinet ...oricum mâncăm mai mult...
   Astfel încât programul meu de masă arăta așa:
a) tura de dimineață
  • ora 6.00 - micul dejun acasă
  • ora 10.00 - băutură dietetică Gerlinea caffe- frappe
  • 14.00- prânzul acasă
  • ora 17.00- fructe acasă
  • ora 19.00- cina acasă
b) tura de după masă
  • ora 10.00- micul dejun acasă
  • ora 14.00- milk shake de ciocolată Gerlinea
  • ora 17.00- băutură dietetică Gerlinea Fructe exotice
  • ora 20.00- cina acasă

 

 
   Mă​ interesa să pierd cele 3 kilograme acumulate fără a mă înfometa ( adică sărind peste mesele de la orele la care nu eram acasă) și să am suficientă energie pentru a- mi putea desfășura activitatea, dar și pentru a mă putea bucura de clipele petrecute alături de familie.
  Astfel, aceste " înlocuitoare de masă" mi-au oferit exact ce aveam nevoie: gust plăcut, vitamine, minerale, sațietate, energie,stare de bine. Intr-un un cuvânt , EFICIENȚA.
  În prima săptămână am slăbit 1 kilogram, iar în cea de a doua am scăpat și de celelalte. Obiectiv atins!




                  Ce îmi place la aceste produse?


  • sunt sănătoase
  • conțin îndulcitori naturali ( ștevie) , eu fiind alergică la cei artificiali
  • sunt îmbogățite cu vitamine si minerale, pentru un plus de energie
  • au un procent crescut de proteine
  • au un nivel caloric scazut
  • format practic, adaptat stilului de viata modern si alert.



                  In loc de concluzie


    Va recoamnd sa folositi produsele Gerlinea atunci cand va hotarati ca meritati mai mult , ca aveti nevoie de un corp sanatos si trebuie sa aveti grija de el.

   Eu voi continua sa inlocuiesc acele mese pe care nu le pot lua acasa cu produsele primite spre testare in campania BUZZStore, dar si cu altele ( mi-au atras atentia batoanele cu cereale si caise, dar si detoxifiantele).

  Daca vrei sa le incerci si tu le poti comanda pe www.nutrivita.ro , iar daca introduci in sectiunea "cupoane" codul BUZZ2017 si numele meu ( Sasarman Amalia) in spatiul destinat mesajelor beneficiezi de o reducere de 25% din totalul comenzii.


15 comentarii:

  1. Super tare, si bune la gust si fac bine organismului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este important să conștientizezi faptul că dincolo de gust, produsele " junk - food" nu fac altceva decât să te încarce caloric.

      Ștergere
  2. Sunt foarte gustoase. Cu toate ca sunt mai dolofanica parca nu cred ca poti slabi numai consumand aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu am spus asta. Este vorba de cateva kilograme. Eu cred ca maximum 5. Pentru mai multe este nevoie de o dieta controlata si multa miscare ( la acest capitol stau bine...).

      Ștergere
  3. Le-aș încerca!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac produsele sanatoase si le apreciez dar din fericire, nu am probleme cu kilogramele in plus, intotdeauna am fost slaba.

    RăspundețiȘtergere
  5. Produse super bune,dar cred ca doar folosite pe termen lung....eu cred ca au preturi cam mari,nu isi permite oricine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer niciodată nu am incercat nici un fel de produse pt slăbit..după două sarcini de la 50 d kg am ajuns la 95..fff mult...dar în doi ani cu multă ambiție și mâncare sănătoasă am reușit să slăbesc până la 65 d kg...mai este de munca până să ajung la greutatea normala dar puține șanse...dar asi incerca de curiozitate produsele Gerlinea...In ultimul timp am văzut multe păreri bune despre aceșt produs..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari! Eu nu am probleme cu greutatea, ci cu orarul dezordonat de mese si imposibilitatea de a sta linistita sa mananc. Prin urmare un shake este cea mai buna optiune pentru a evita acumularea kilogramelor nedorite si, mai ales, de a-mi oferi o masa rapida si sanatoasa care sa imi ofere energia necesara.

      Ștergere
  7. Foarte bune produsele Gerlinea , gustoase si sanatoase.

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate femeile isi doresc un trup superb.

    RăspundețiȘtergere
  9. Toate femeile isi doresc un trup superb.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am sperat că l voi incerca și eu dar nu am avut noroc, Felicitări pt.ocazia avută😘😍

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am avut ocazia sa le folosesc pana acum.

    RăspundețiȘtergere