duminică, 5 februarie 2017

BORS DE IARNA


  Si pentru ca tot mai des mi se face dor de legumle si zarzavaturile proaspete, din gradina parintilor mei, am apelat la ce am prin camara, pivnita, frigider si am pregatit un ...


                     BORS DE IARNA





Ingrediente:
  • tacamuri de pui de casa
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa alba mare
  • 2 cartofi albi
  • 2 lg pasta de ardei pentru ciorbe ( facuta de mine)
  • 1 lgt Maggi Bors
  • sare
  • 3 l apa 
  • 1 lgt leustean tocat

Mod de preparare:

    Tacamurile de pui le speli bine sub jet de apa rece si le pui la fiert in apa cu sare. Lasi sa fiarba la foc mic si spumezi atat cat este nevoie.
   Cand nu se mai ridica spuma adaugi zarzavaturile curatate si taiate cubulete.


    In momentul in care totul este fiert adaugi pasta de ardei, leusteanul si Maggi Bors si mai lasi la fiert inca 5 minute.
   Servesti cu drag alaturi de cei dragi.

 

4 comentarii:

  1. ce pofta mi-ai facut de bors. dar eu prefer borsul de fasole de la mama.e atat de bun, ca abia ma pot abtine sa ma opresc. din tacamuri de pui eu prefer ciorba..dar dupa cum arata, cred ca e delicioasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador borsul cu carnita de pui dar parca "ma aranjeaza" mai bine supa cu carnita de pui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi am sa fac un bors de fasole inacrit cu moare de varza.

    RăspundețiȘtergere