miercuri, 15 februarie 2017

BLOGAL INITIATIVE SAU CUM AM DEVENIT BLOGGER



       Imi place sa scriu inca din scoala generala. Mereu eram laudata pentru compunerile sau comentariile literare pe care le scriam. Am participat la Olimpiade si diverse concursuri , am publicat in revistele scolare sau in cele literare. Multe creatii au ramas intre copertile unor caiete sau, datorita tehnologiei, intr-un fisier pe Desktop. 
    
     La un moment dat, datorita unei prietene din on-line , mi-am creat un cont pe Facebook care a ramas in latenta ani buni. Apoi mi-am dat seama ca poate fi un mijloc excelent de comunicare. Si am inceput sa citesc...si sa citesc . Pana cand m-am hotarat ca am si eu ceva de spus. Asa am purces a incalci cuvinte pe primul meu blog. Care blog, din nestiinta, mi-a fost inchis. Am gresit, am platit!
    Acum sunt mult mai atenta la ceea ce scriu si pentru cine scriu. Din respect pentru mine si cititorii mei. Chiar daca nu sunt multi. Merita sa fiu sincera . De aceea imi selectez cu grija subiectele pe care le abordez, de la retete ( preparate numai de mine) pana la poezii, evenimente sportive sau culturale pana la rewieuri de produse si fotografii. 

   Si uite-asa, incet-incet, m-am transformat in blogger. Chiar daca eu cred ca inca sunt departe . 
 Am crescut de-a lungul anilor. O simt si eu si mi-o spun si cititorii . Important este sa merg inainte, cu fruntea sus. 
  
   Iar pentru asta am nevoie de integritate, asa cum am invatat de la Cristian China Birta, alias "Chinezul", la un curs pentru bloggeri organizat la Cluj. Nu e usor sa ajungi intr-o astfel de companie. Iar eu am reusit datorita unui articol scris pe platforma pe care dumnealui a creat-o pentru noi - BlogalInitiative


                                         Campionatul Național de Blogging   


   Se intampla in urma cu 6 ani, pornind de la ideea ca fiecare blogger are dreptul sa se exprime in mediul on-line asa cum stie mai bine, oferindu-i sansa de a obține beneficii prin intermediul blogului pe care-l deține. Pornind de aici s-a creat o punte de legatura intre noi, clienti si agentii. 

  Am castigat premii multe si frumoase- gadgeturi, bani, produse . Data fiind concurenta , pot sa va spun ca sunt mandra de mine. Se putea si mai bine, dar , recunosc, sunt altii mai buni ! Dar ma bucur ca ma numar si eu printre cei care au primit o particica din cele peste 200.000 Euro oferite ca premii pana acum. E mult? Cu siguranta nu este putin! 

   Si se vor mai aduna . Pentru ca atunci cand faci un lucru cu pasiune , se vede. Si se simte. Aici toti suntem prieteni, chiar daca uneori ne razboim...in cuvinte. 

  Multumesc BlogalInitiative ca mi-ati deschis poarta spre cartea mea virtuala si fiti fara grija: va voi mai lua multe premii! Si multe articole din GiftShop...

 


4 comentarii:

  1. imi place mult cum scrii si de cand am descoperit blogul tau te urmaresc cu mare interes si iti doresc spor in tot ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Amalia. Ma bucur pentru tine! La cat mai multe premii si incanta-ne in continuare cu articole depre retete si despre ceea ce iti place!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu te-am descoperit de foarte mult timp dar imi place cum scrii si te felicit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi fost pacat sa nu-ti fi facut blog. Scrii frumos si ai niste retete de te lingi pe degete.

    RăspundețiȘtergere