luni, 6 februarie 2017

5 MOTIVE PENTRU O PROTECTIE SMART



     Pana acum vre-o 2 ani am fost fericita posesoare a unui telefon clasic, cu butoane. Nu radeti! Ma atasasem atat de mult de el, iar el ma rasplatea cu atata siguranta, incat nu imi venea sa ma despart de "gadget-ul" meu...
     Bine, pe de alta parte de cate ori ma hotaram sa imi achizitionez si eu un telefon "destept" avea loc cate un eveniment care ma devia de la dorinta mea: fiica cea mare si-l strica pe al ei. De parca era un facut: ba il scapa pe gresie in baie, ba in parc din leagan, ba la scoala de pe geam...Nici unul nu a apucat sa iasa din garantie! Si, dupa cum bine stiti, socurile traumatice nu fac parte din riscurile asigurate .
   Prin urmare , mama se sacrifica. Ea oricum nu are timp sa se dea pe net la servici! 
    Numai ca si mama are nevoie de mai multa conectivitate, mai ales ca si mezina a intrat in randul fericitilor posesori de smartphone. ( Ce ti-e si cu Mos Craciun!...)

  Dar dragul de el a fost mai precaut decat mine si a adus la pachet husa adecvata si...folie de protectie.

 Prima mea intrebare a fost: dar telefonul nu are deja o folie de protectie?

 Are, mi-au spus fetele in cor, dar aceasta folie de protectie este cea mai buna!

   Este adevarat ca arata mai ciudat, insa tot ele au fost cele care m-au luminat: este o folie Tempered Glass – Ultra Smart Protection , care se comporta ca un al doilea ecran ce iti protejeaza telefonul in cazul caderilor accidentale. Aha! Iata un motiv important pentru a o folosi! Buna alegere , Mos Craciun!

    Si mi-au mai spus fetele ca nu afecteaza functia "touch" a ecranului. Bine de stiut . Adica as innebuni sa sune telefonul , iar eu sa nu pot raspunde "smirghelind" de zor ecranul...si blagoslovindu-l...

   Prezintă o regenerare "selfhealing";cu alte cuvinte, datorita materialului din care este fabricata folia Smart Protection, aceasta are proprietatea de autovindecare sau regenerare; prin urmare micile zgarieturi cauzate de utilizarea zilnica dispar in 12 ore. Este un lucru pe care l-am aflat singura , incercand sa imi actualizez informatiile vis-a-vis de noua tehnologie.

   Aplicandu-se perfect pe suprafata , nu permite prafului si nici lichidelor varsate accidental sa intre in dispozitiv si sa ii afecteze starea de sanatate.

    Si as mai adauga eu: avand grija de telefonul tau faci economie la bugetul familiei ...si la lacrimile varsate ( "mamiii...").

   Acuma, daca nu ai avut sansa ca Mos Craciun sa se gandeasca la protectia telefonului tau, nu este totul pierdut!

   In perioada 10 – 14 februarie poti cumpăra folii protectoare la preț redus de pe https://www.smartprotection.ro, datorită campaniei lor de Valentine’s Day.


                    Smart Protection

 

4 comentarii:

  1. Of Mos Craciun asta...poate trece anul asta si pe la mine cu un telefon mai performant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Inainte de Craciun mi-am schimbat si eu telefonul si bineinteles i-am luat si hainute noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inainte de Craciun mi-am schimbat si eu telefonul si bineinteles i-am luat si hainute noi.

    RăspundețiȘtergere