marți, 29 decembrie 2015

DRUM BUN CU TELLUR!



  Mereu sunt in pana de idei atunci cand vine vorba despre cadourile pe care trebuie sa i le fac sotului meu. Ii cumpar mereu de toate, fiindca imi place sa o fac, iar el are incredere in gusturile mele. Si, ca sa ma laud putin, niciodata nu am dat gres...

  Se apropia Craciunul si, prevazatoare cum sunt, am inceput cautarea cadourilor din timp...cam de la sfarsitul lunii octombrie! Daca pentru copii, parinti si alte persoane dragi, lucrurile au mers struna, cand a venit vofba despre jumatatea mea lucrurile au inceput sa se complice. Degeaba l-am intrebat, mai mult sau mai putin direct, ca nu imi vebea nici o idee...Dar am primit un email de la BUZZStore, prietenii mei- o noua campanie de testare a inceput. Am intrat sa vad despre ce este vorba si,  bineinteles, am completat chestionarul de participare. Fiindca produsele oferite spre testare erau pefecte:

  • Camera auto Tellur HD DVR cu ecran LCD de 2.5’’
  • Modulatorul FM auto Tellur  T844-C
  • Suportul de tableta Tellur
  • Selfie Stick-ul Wireless Bluetooth
    Ce barbat nu isi iubeste masina? Este suficient sa il asculti cum iti vorbeste despre ea sau sa il privesti cum ii mangaie capota ca sa iti dai seama ca este indragostit de ea. Mai-mai ca te face geloasa...

  Asa incat camera auto i-a venit ca o manusa sotului meu.   
 




 Nu mai pleaca nicaieri fara ea montata pe parbriz. Si sunt perfect de acord cu el, fiindca are foarte multe avantaje:
  • este usor de montat atat pe parbriz,cat si pe bordul masinii- el prefera sa o aseze pe parbriz, ca sa nu ii reduca vizibilitatea;
  • ecranul LCD de 2.5 " ofera o imagine clara;
  • imaginile capturate sunt stocate in siguranta pe cardul SD in format HD, sub forma de fisiere a cate 2 minute, pentru o descarcare mai usoara;
  • beneficiaza de 6 led-uri pentru filmare de noapte;
  • este dotata cu incarcator auto, alimentat la bricheta autoturismului, dar si cu baterie reincarcabila prin cablu USB.
   Intr-un cuvant este o adevarata bijuterie la masina omului. Am realizat cu ajutorul ei atat filmare de zi, cat si de noapte, iar rezulatul este perfect.

    La fel si cu modulatorul FM auto, despre care- recunosc!- nu stiam mai nimic inainte de a participa la aceasta campanie. 

 
  

Apoi am aflat ca este un dispozitiv de pe care poti sa asculti muzica preferata. Adica fara "n" CD-uri de transportat si schimbat, fara frecvente de radio pierdute pe traseu, fara ascultat posturi de radio din care nu intelegi nimic in timpul deplasarilor in strainatate...doar muzica noastra preferata. Si, evident, este foarte practic:
  • conectezi modulatorul la bricheta masinii;
  • selectezi pe radio frecventa dorita- am invatat sa aleg una pe care nu emite nici un post de radio, pentru a nu exista interferente;
  • selectez aceeasi frecventa si pe modulator, direct pe el sau cu ajutorul telecomenzii;
  • introduci stick-ul pe care ti-ai inregistrat muzica, in modulator;
  • apesi "play" si...enjoy!;
  • in plus, ecranul LCD iti permite o vizualizare rapida a continutului audio disponibil.
 Recunosc, este un accesoriu care m-a cucerit si pe mine.
 
Dar, sa nu credeti ca doar noi, adultii, am fost incantati de gadget-urile Tellur! 
 
   Micuta noastra a fost de-a dreptul hipnotizata de suportul de tableta.
 
 

 
  Si asta pentru ca la intoarcerea din concediul de asta-vara si-a spart tableta. A uitat sa o aseze in husa si a lasat-o langa ea, pe bancheta. Cum-necum, a alunecat sub scaunul-inaltator pe care statea si...banuiti ce a urmat. Acum insa, tableta  este in siguranta in suportul ei, atasat la tetiera scaunului meu. 

    Si cum avem si o adolescenta in familie, va las sa ghiciti care a fost preferatul ei...







    
Selfie Stick-ul Wireless Bluetooth a fost primul testat . In sfarsit vom avea poze de familie in orice moment si in orice loc, fara a fi nevoiti sa rugam pe altcineva sa ne faca o fotografie...care iese sau nu asa cum am vrea noi. Asa ca daca veti vedea poze cu noi "de prin lume adunate" veti sti cine este "vinovatul". 
      
     Care, intre noi fie vorba, este foarte usor de utilizat:
  • pornesti selfie-stick-ul ( dar nu uita sa il incarci inainte prin conexiunea USB!);
  • asezi telefonul in suport ( este reglabil, deci compatibil cu toate smartphone-urile de pe piata) si activezi optiunea "Bluetooth";
  • te conectezi cu selfie-stick-ul Tellur;
  • cauti cea mai frumoasa/ haioasa panorama si afisezi cel mai seducator zambet ;
  • apesi pe butonul de pe bratul extensibil pana la 1m si...
...Gata! Ai cel mai super selfie din sud-estul Europei!
 
  Pe mine m-au convins aceste gadget-uri de la Tellur. Ba si pe prietenii mei , care nu au ezitat sa isi achizitioneze selfie-stick-uri de la magazinele partenere, mai ales ca au fost si la preturi promotionale. Iar Mos Craciun a impartit multe camere auto pe sub brazii soferilor.
 
 


13 comentarii:

  1. De folos aceste lucruri. Pe vremea mea nici macar casetofon nu aveau masinile.

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur pentru tine ca ai avut marea sansa de a te bucura de testarea un gadgeturi de calitate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Brandusa. Sincer, nu m-as fi gandit sa achizitionez astfel de accesorii. Dar acum ...

      Ștergere
  3. Eu sunt foarte incantata de toate produsele de la Tellur, iar de cand au venit doar selfie stick-ul il am la mine, in rest toate celelalte produse stau in geanta sau masina sotului. Foarte utile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa s-a intamplat si la mine. Sotul meu a fost foarte incantat mai ales de camera. Acum este insa, la nepotul meu. Astept sa vad cu ce impresii se intoarce acasa.

      Ștergere
  4. Si eu am selfie-stick si sunt foarte multumita,chiar daca nu este Tellur.

    RăspundețiȘtergere
  5. Camera video pentru masina este un adevarat spion in trafic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gadget-uri care ne fac viata mai frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Selfie-stick-ul nu imi lipseste din bagaj.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca ai fost selectata sa testezi aceste gadgeturi.Mi-ar fi placut si mie ,dar nu am avut noroc.Am si eu un sot care prefera masina inaintea multor alte lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte interesante si practice toate, cel mai mult imi face cu ochiul suportul pentru tableta din exact acelasi motiv despre care ai povestit si tu aici :)

    RăspundețiȘtergere
  10. super folositoare, si atata timp cat nu distrag atentia soferului sunt perfecte. modulatorul si camera de filmat m-au interesat cel mai mult, mail ales la traficul din cluj, parca te simti mia in siguranta :P

    RăspundețiȘtergere