Atunci cand esti in pana de idei, niste sarmalute te scot repede din impas.
SARMALE
Ingrediente:
- 1 varza alba
- 400 g carne tocata
- 200 g orez
- 2 cepe albe
- 50 ml ulei
- 1 lgt boia
- 200 ml rosii bucati in suc propriu
- 1 lg Maggi Scretul Gustului Intensavor Legume
- 3 fire de cimbru
- 1 lgt piper proaspat macina
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se toaca marunt , apoi se caleste impreuna cu orezul in uleiul incins, pana cand sticlesc.
Se amesteca apoi cu carnea tocata si 1/2 din cantitatea de rosii.
Se adauga in compozitie si boiaua, piperul si o lingura de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume.
Se oparesc foile de varza, se formeaza sarmalele si se pun la fiert in apa in care pui restul de rosii si ramurelele de cimbru.
Se lasa la fiert , la foc mic, cca 90 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu