duminică, 17 noiembrie 2019

DE LA 2 LA 4 IN 1 CU PERSIL




   Cred ca cei de la Henkel nu puteau gasi un moment mai bun pentru lansarea noului produs: detergentul Persil sub forma de pernute 4 in 1. 
  Da, existau si pana acum, dar nu in aceasta varianta.

 Au inceput acum multi ani cu varianta  "duocaps". Imi amintesc cat am  fost de incantata de faptul ca puteam renunta la unul din produsele pe care il foloseam la spalatul rufelor, deoarece aceasta varianta imi oferea si haine curate , si un miros placut.

  Anul acesta insa, au venit cu ceea ce putem numi "revolutia" pe piata detergentilor de rufe. Un produs care sa combine tot ceea ce consumatorii isi doresc:

  • indepartarea petelor
  • prospetime de lunga durata
  • stralucire
  • ingrijirea tesaturilor.


 
  Pentru ca degeaba sunt curate si miros placut, daca culorile sunt terne , iar tesatura scamosata! 

  Spuneam la inceputul articolului ca nici nu se putea gasi un moment mai potrivit. De ce? Pentru ca vine Craciunul si vrem ca fetele de masa sa fie curate si stralucitoare, nu-i asa? Si mai vrem sa scapam repede de petele de sos, vin, cafea sau orice altceva va puteti voi imagina ca ar putea ajunge pe ele ...sau pe frumoasele haine de sarbatoare! 

  N-ar fi pacat sa zaca undeva, uitate intr-un dulap sau sa se transforme in "prosoape de bucatarie" sau "carpe de praf" ( eu mai fac asa cand nu vreau sa renunt definitiv la ele...) doar pentru ca nu am avut la indemana ori nu am stiut ca exista un ajutor de nadejde in acest sens?

 Eu am primit spre testare , in cadrul campaniei BuzzStore , ambele variante, atat pentru rufe albe, cat si pentru cele colorate. Si am zis sa le pun la treaba.

  Am inceput cu hainele colorate , fiindca avem o minune de catel foooarte jucaus indiferent de vremea de afara. Rezultatul? Pete de noroi si iarba pe tot ceea ce inseamna haine! Si cum nu pot porni masina de spalat pentru 2 pantaloni si 3 bluze, am adaugat si echpamentele de antrenament ale sotului meu. Cum toate se spala la 30*C ...emotii: se va dizolva sau nu discul de Persil? Vor disparea petele la o temperatura atat de mica? 



 Da! Nu numai ca au disparut petele, dar si culorile au devenit mai putin sterse , mai stralucitoare! Cat despre parfum... prospetimea la ea acasa!Asa ca am prins curaj si am mai spalat o tura, de data aceasta orice am mai mai gasit prin cosul de rufe si nu numai...



  Dar piatra de incercare au fost halatul meu si o fata de masa alba si frumoasa pe care o spalam utilizand toata tehnologia din dotare: detergent special pentru rufe albe + solutie pentru indepartarea petelor + prespalare + temperaturi ridicate...lucruri care nu prea erau prietene cu tesatura. Mi-am zis sa risc. Ce aveam de pierdut? In cel mai rau caz mai trebuia sa o spal o data! Am umplut cuva masinii de spalat, am adaugat 2 pernute de Persil 4 in 1 Regular si...am gatit ceva bun. 



   Ardeam de nerabdare sa vad rezultatul. Mainile imi tremurau cand am scos halatul , fiindca avea niste accente de culoare rosie si ma temeam ca nu cumva sa fi devenit...roz! Dar... Nici vorba de asa ceva!



Cat despre fata de masa...este imaculata si de-abia asteapta masa de Craciun! Ce sos, ce vin, ce ciocolata? Acum am solutia!



Sfatul meu? Nu va fie teama sa incercati lucruri noi ! Asa cum va hotarati sa preparati un fel de mancare pentru prima data, incercati si noua tehnologie legata de spalatul rufelor. Exista cutii mici, de cate 11 pernute , asta asa, ca sa vedeti cum decurg lucrurile. O bucata este suficienta pentru o incarcare medie si rufe nu foarte murdare ( aici ma refer la cele pe care le imbracam in mod normal; salopetele pline de ulei ori alte substante necesita 2 capsule). Manevreati-le cu grija si cu mainile uscate, fiindca se dizolva foarte repede. Si, bineinteles, nu le lasati la indemana copiilor! Sunt colorate, miros placut , iar curiozitatea lor este mare.

Astept sa imi spuneti cum vi se par. Eu sunt foarte multumita! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu