vineri, 22 decembrie 2017

E SIMPLU SA FII ACTIV!




     
   De mica am fost mereu in miscare. 
   Tin minte ca in vacantele de la bunici nu ma intreceau nici macar baietii la cataratul in pomi dupa fructe ori la adunatul gastelor de pe camp.
   Motiv pentru care tata m-a dus la atletism. Eram ca o zvarluga . Ma luptam de la egal la egal cu fetele mai mari. Imi placeau proba de viteza si cea de saritura in lungime. Doar ca eram migniona si nici sanse nu prea aveam sa ma inalt. As fi putut sa trec la probele de fond sau semifond, dar nu imi placeau deloc! Si am renuntat. 

  Insa nu si la miscare! Sportul meu preferat a devenit...mersul pe jos! Veneam de la scoala , apoi mergeam la serviciu ori la facultate. Tata radea de mine zicand ca fac economii serioase alergand pe langa taxi...

  Si acest "prost" obicei il am si astazi. Si am invatat-o si pe fetita mea sa faca la fel. Mergem pe jos la scoala sau la antrenamente( ea mai merge cu trotineta, iar eu in pas alergaret pe langa ea) , coboram pe scari, nu cu liftul si , uneori, chiar si urcam ( sunt doar 176 de trepte...o nimica toata pentru noi!).

  Provocarea celor de la Campofrio a venit la fix pentru a vedea cat de activa sunt de fapt. Mi-am instalat aplicatia speciala pe telefon si am pornit numaratoarea intr-o zi normala de lucru, fiind de servici de dupa-masa. Am uitat sa va spun ca nici acolo nu stau pe scaun!

                                           Active-Snack-devoratori-final-GT-01

  Am dat startul la ora 9.00 a.m., dupa ce micuta a plecat la scoala si eu am terminat de randuit casa.



   Pana am pornit dupa ea am mai facut niste pasi prin casa, gatind...


   
    Ne-am intors de la scoala:




   Am ajuns la serviciu:




   La un moment dat...




   Am ajuns acasa.




   Si la finalul zilei,



am constat ca am ajuns la frumosul numar de 12.000 de pasi intr-o zi doar inlocuind mersul cu autobuzul pret de 2 statii!

  Bine, am si norocul de a avea un loc de munca ce ma tine mereu in miscare, fiind fiziokinetoterapeut! E frumos, e provocator, dar e si foarte solicitant. Trebuie sa fiu mereu atenta la pacienti, sa fiu mereu "pe faza", lucru care la un moment dat ma sleieste de energie . Simt ca nu mai am putere si imi amintesc ca nu am mai mancat nimic de ore bune. Insa nici timp sa o fac nu am. As avea nevoie de ceva care sa rezolve problema din doua imbucaturi in 5 minute...



  
  Si iata si solutia -  Active Snack de la Campofrio , care aduce pe piața românească un nou stil de snacking:
  • smart, ideal porționat;
  • cu un conținut ridicat de proteine;
  • nutritiv;
  • delicios;
  • fără gluten;
  • fără lactoză;
  • fără coloranți;
  • fără potențiator de aromă;
  • cu puține calorii.

    De cand l-am descoperit gustarile  de la serviciu s-au transformat intr-un adevarat "incarcator" pentru bateriile mele. Iar energia vine la pachet cu o stare de buna-dispozitie de invidiat. Stiti cum imi spune o colega mai hatra? "Soricelul-atomic"!  

  Si pentru ca tot am ajuns la destainuiri va mai spun ceva: daca veti achizitiona acest nou tip de snack veti putea castiga premii frumoase in fiecare saptamana, pana la sfarsitul lunii ianuarie. Uite, saptamana aceasta ai un premiu care te pregateste de vacanta:







   Castigi energie, castigi timp, castigi sanatate. De ce? Pentru ca este creat pe stilul tau , pentru ca poate fi mancat oricand, oriunde, pentru ca te satura pentru cateva ore fara a-ti oferi senzatia de "prea plin". 

  Iata si cateva informatii de la producator:

- este ambalat in atmosfera protectoare -  impiedica oxidarea, rancezirea si patrunderea microorganismelor si astfel vei consuma exact ceea ce ti-ai dorit: un meat-snack cu gust proaspat si natural.


- dispune de o membrana artificiala necomestibila- nu ai cum sa uiti de ea datorita celor doua dungi albastre care iti atrag atentia ca trebuie sa o inlaturi, pentru a te putea bucura de gustul proaspat al Active Snack-ului.


- daca il pastrezi in ambalajul original nu necesita refrigerare- poate sta temperatura camerei si poate fi  consumat in afara casei, dar ai grija sa nu il tii intr-un loc insorit si cu temperaturi mai mari de 25 *C.




  Ce ziceti? V-am convins?



2 comentarii:

  1. Nun am asa ceva pe telefon. Merg si eu pe jos destul de mult dar nu am nici o sansa sa fac atatea mii de pasi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa cumpar si eu.

    RăspundețiȘtergere