vineri, 31 iulie 2015

BORS TARANESC




BORS TARANESC


 




Ingrediente:
  • 4 l de apa
  • 1 ceapa
  • 1 gulie
  • 1 morcov
  • 1 bucata de pastarnac
  • 1 bucata de patrunjel
  • ½ bucata de telina
  • 2 cartofi
  • 20g de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume
  • 20g de MAGGI Bors cu legume
  • 300 ml bulion


Mod de preparare: 

Se pune la fiert apa cu ceapa tocata marunt si se lasa cca 15 minute.Se adauga si restul de zarzavat(fara cartofi) si se lasa la fiert.Cand sunt aproape fierte, se adauga si cartofii si se lasa sa mai dea in cateva clocote.Se adauga si bulionul, apoi MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume, iar la sfarsit MAGGI Bors cu legume si patrunjelul taiat marunt.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu