marți, 5 mai 2015

PASCA FARA ALUAT

Chiar daca Pastele a trecut, poate vreti sa o pregatiti de Rusalii...




PASCA FARA ALUAT





Ingrediente:



  • 700 g branza dulce de vaci
  • 6 oua mari
  • 400 g smantana
  • 200 g  Rama Maestro
  • 200 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 200 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilinat
Mod de preparare:

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine totul cu un tel.


Adaugam branza sfaramata si margarina la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.


Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam bine. La final adaugam smantana si apoi stafidele.





Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt si o dam la cuptor, la foc mic pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).


Cand s-a copt Pasca, o lasi sa se raceasca in forma, apoi o asezi pe platou si o servesti cu mare pofta.



10 comentarii: