duminică, 21 septembrie 2014

ELEGANTA UNUI MOMENT



       Toti vrem sa lasam o impresie buna. Si folosirea unui accesoriu care sa atraga atentia este cea mai buna solutie. Dar care sa fie acesta? Pentru femei, cu siguranta, pantofii sunt cei care focalizeaza. Dar pentru barbati? Eu cred ca este ceasul...La fel ca în cazul hainelor, ceasul îţi permite să tragi câteva concluzii despre acea persoană… Ceasul potrivit  va accentua ţinuta şi te va face să emani siguranţă. Si reprezinta cadoul perfect pentru barbatul din viata ta.

    Dar...ce fel de ceas? Unul scump sau mai ieftin? Sport sau elegant? Mecanic sau electronic? Este un simbol al stilului celui care il poarta, fiind o alegere foarte personala. Un ceas de calitate il va tine o viata si isi va aminti mereu, cu drag, de momentul in care l-a primit. Cele mai bune ceasuri sunt simple şi versatile, sofisticate şi clasice.

   Asa incat, nu te hazarda sa cumperi "la inspiratie"! Cauta pe indelete, gandeste-te la pasiunile sotului/ iubitului/ tatalui /fratelui tau. Daca este un impatimit al sportului, nu ii achizitiona un ceas elegant...il va pastra in cutie mult si bine! Iar daca este om de afaceri un ceas sport, electronic si rezistent la apa va avea aceeasi soarta! ...chiar daca sunt scumpe si de calitate nu isi vor gasi locul in tinuta lui.

  Daca nu te poti hotari , cred ca o raita pe CautCeas.ro te-ar putea ajuta.

     Eu m-am oprit asupra ceasurilor Rothenschild . Sunt ceasuri de calitate exceptionala , fiind produse in cantitati destul de mici, astfel ca fiecare model de serie va fi unic si exclusiv pentru cea mai lunga perioada de timp posibil. Colectia este limitată la numai 2008 bucati. Cumparand oricare model de ceas Rothenschild, devii posesorul unei piese de colectie foarte valoroase.
Ceasurile din colecţia Rothenschild sunt atractive atat prin design cat si prin tehnica execuţiei. Elementele clasice sunt completate perfect de detaliile moderne.



Mi-a placut enorm modelul Chronograph, care este creat ,parca, special pentru sotul meu!




      Este pretios si elegant, impresionant si atractiv deopotriva. Făcut pentru mâini puternice, acest ceas va atrage toate privirile datorită design-ului său cu adevărat interesant. Cu o carcasă supradimensionată, Rothenschild a reuşit să proiecteze un model care în combinaţie cu cadranul face din acest ceas o adevărată piesă de valoare.



............................................................................................................................



TIC-TAC/ TIC-TAC...

Orele stau nemiscate la rand
Si-asteapta
Sa iasa din nefiinta,
Sa-si verse
Prea-plinul
De doruri si vise;
Clipele curg
Ne-ncetat peste lume,
Cu cate-o dorinta
De implinit,
Mereu
Tot mai multe
Pentru fiece ora
Venita la rand…

3 comentarii: