joi, 16 ianuarie 2014

CASTIGATORUL CONCURSULUI "DAR DIN DAR" SI MULTE ALTELE





 Si a sosit si momentul asteptat: anuntarea castigatorului primului concurs organizat de mine, in urma participarii  ca buzzer la campania Buzzstore si Coccolino.
  Inainte de toate, am sa va spun cateva lucruri:
- A fost greu sa ma decid. Am cerut pareri sincere si le-am primit. Au fost in marea lor majoritate numai cuvinte de lauda . Sper ca au fost si sincere, nu numai ca sa dea bine la concurs.
- Citind cuvintele asternute pe blog, mi-a venit o idee: aplicarea unei folii de protectie sub capac, pentru a evita "diluarea" balsamului de catre unii comercianti.
- Au fost concurenti care fie nu au stiut cum sa posteze , fie nu au citit cu atentie regulamentul. Nu am descalificat pe nimeni...m-am hotarat sa fiu mai indulgenta de data asta, fiindca nimeni nu s-a nascut invatat, nu-i asa?
- Le multumesc celor care s-au inscris la BuzzStore si ii asigur ca vor avea doar de castigat.
- Cei care nu au castigat,fiti pe faza: urmeaza alte surprize!

Stiu ca vor fi persoane care ma vor critica, dar imi asum hotararea:

CASTIGATOAREA CONCURSULUI ESTE ...DINU OTILIA! 

Felicitari draga mea si te astept cu un mesaj privat pe facebook (Amalia Sasarman) care sa contina datele tale complete. Voi face tot posibilul ca premiul sa porneasca spre tine luni,cel tarziu, prin posta.

Va atasez si comentariul ei:


Folosec Coccolino cu parfum de cirese.De mica am iubit ciresele,sa le mananc ca atare,sa mi le fac cercei sa le pap in compot,prajituri sau gemuri.Balsamul Coccolino de cirese este singurul care a redat acest parfum atat de real si placut.Uneori simt nevoia sa il schimb ca si parfum si ma indrept catre cel clasic.Il folosesc de foarte multi ani si nu as putea trai fara,prosoapele nu ar mai fi moi.casa parfumata si copilul vesel la fiecare schimb de hainute.El zice ca miroase a iubire,eu zic ca miroase a Coccolino...o fi iubire cu eticheta de balsam pt ca numai cine iubeste ofera celor dragi un strop in plus de grija ,de alint si placere.
In editie de Craciun nu am incercat nici una din arome si asta pt ca inca am de cirese 1 sticla mareeee..De ce e mare???? Pt ca noi dupa golire nu aruncam sticlele...le facem depozit de piese de Lego micute,o sticla e pe jumatate cu mingi de cauciuc si uite asa se parfumeaza si ele :))
https://www.facebook.com/dinu.mariaotilia/posts/768804103148409?stream_ref=10


Dinu Otilia
 

2 comentarii: