miercuri, 1 octombrie 2014

SANATOASA SI FRUMOASA

   



     Simteam ca cerul a cazut peste mine...

     Cu doar o ora mai devreme pluteam de fericire, privind...pentru ca cata oara?...testul de sarcina...Iar acum...acum zaceam inerta pe marginea mesei de consultatie si priveam in gol...Mintea mea nu putea sa proceseze ceea ce doamna doctor incerca sa imi explice...Un singur cuvant rezona in milioanele de neuroni si sinapse: FORMATIUNE!



       Ochii imi erau atintiti asupra celor doua liniute roz si nu intelegeam...am luat hartiile si testul si am iesit din cabinet ca anesteziata...



       M-am dus acasa si am inceput sa plang...Plangeam pentru toate visele mele naruite...pentru toate lucrurile pe care credeam ca nu le voi mai face...pentru copiii pe care nu ii voi mai strange in brate...pentru cuvintele pe care nu le voi mai rosti...pentru gandurile pe care nu le voi mai gandi...pentru valurile care nu imi vor mai mangaia gleznele...pentru zapezile care nu vor mai ninge de Craciun...pentru soaptele pe care nu le voi mai auzi...Apoi am adormit...Cand m-am trezit, sotul meu ma mangaia pe par...si zambea...Nu am avut puterea sa ii spun nimic:l-am strans in brate si mi-am promis sa nu renunt! Nu puteam! Trebuia sa lupt pentru toate visele noastre!

     Am aruncat toate hartiile si am hotarat sa mai cer o parere. A doua zi de dimineata mi-am mai facut un test de sarcina si a iesit tot POZITIV. Am cautat pe internet sa vad in ce conditii poate sa apara asa, fara a exista o sarcina. Si intr-adevar, cea mai convenabila varianta era sarcina extrauterina. Cealalta posibilitate nu o mai luam in calcul...Mi-am facut programare un alt cabinet si m-am dus la un laborator pentru a-mi recolta sange in vederea determinarii hormonului de sarcina- avand in vedere ca testul de sarcina se pozitiveaza din a 10-a zi de la conceptie, iar ecografic se vede doar de la 5-6 saptamani, era singura modalitate de aflare a unei parti din adevar.

     Nu mica mi-a fost bucuria cand am primit rezultatul: cateva celule vroiau sa traiasca! Iar eu TREBUIA sa le ajut! Am ajuns la cabinet si domnisoara doctor m-a ascultat, mi-a facut un ecograf si mi-a spus zambind ca "FORMATIUNEA" mea poate fi un bebe!...DAR...trebuia sa mai asteptam 2-3 saptamani pentru confirmare, neexcluzandu-se totalmente nici o posibilitate. Mi-a prescris niste vitamine si am fixat o noua intalnire.

    In acele 20 de zile am luat cu sfintenie tabletutele.
Am mancat multe fructe, am renuntat la tot ceea ce inseamna "toxic"( suma viciilor este constanta, nu?), am facut miscare si...m-am eschivat de la raspunsul la intrebarea ce zacea pe buzele tuturor.

      Apoi, cand a sosit si ziua cea mare, am intrat in cabinet cu zambetul pe buze si i-am spus domnisoarei doctor:

- Totul este inregula...Simt asta!

A zambit si ea si a inceput ecograful, apoi mi-a arata pe monitor o STELUTA care clipea...

- Stii ce e asta? E inimioara puiutului tau...

     ...Am inceput sa plang...de fericire: eram SANATOASA! Si ,mai mult, urma sa fiu MAMA! Am plans atunci pentru toate imbratisarile si sarutarile...pentru toate visele si gandurile...pentru toate vacantele si cadourile de Craciun...Am plans si nu ma mai puteam opri: eram atat de fericita! Priveam luminita aceea de pe ecran si timpul se oprise ,parca in loc...Soarele rasarise din nou!




     De-a lungul celor 9 luni vitaminele Septilin mi-au fost prieten de nadejde . Fiindca aveam timp, m-am documentat temeinic asupra calitatilor produselor naturale vis-a-vis de cele alopate.

     Am fost cea mai SANATOASA, FRUMOASA SI FERICITA VIITOARE MAMICA DIN LUME!



       Produsele herbominerale fabricate de compania Himalaya reprezinta combinatii complexe de plante si minerale ce interactioneaza subtil pentru a forma un intreg mai mare decat suma partilor sale.

O formula poate contine plante care au un efect principal, actionand sinergic in combaterea unei anumite afectiuni, dar si plante care ajuta la asimilarea in corp sau plante care diminueaza potentialele efecte negative. Poate contine de asemenea si agenti, adesea de origine minerala, ce actioneaza ca si catalizatori, determinand o formula mai eficienta, mai rapida si mai sigura.



      Sunt sigura ca si tu ai un moment in viata in care ai fost fericit(a)  pentru simplul motiv ca erai SANATOS/SANATOASA!

Daca vrei sa impartasesti cu noi acele momente , te astept aici cu un comentariu. Iar pentru asta, cei de la HIMALYA te vor rasplati cu un voucher de 50 EUR cu care sa iti cumperi orice doresti tu...Asta , bine-inteles, daca eu ma numar printre castigatori.



    Asa ca spor la scris si tineti-va pumnii!






21 de comentarii:

  1. Multumesc frumos. A fi sanatos este cel mai important lucru...restul, vine de la sine.

    RăspundețiȘtergere
  2. bine spus sanatatea vine din interior

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt zile si triste atunci cand santatea mea ma paraseste dar alerg iute spre formulele de sanatate si ca prin minune imi viata devine o imensa fericire. Aceste produse Himalaya sunt foarte eficiente si recunosc ca sunt dependenta de ele. In concluzie cred ca si tine ca trebuie sa le folosim cu regularitate pentru a avea puterea de a ne indeplini visele si de a fii fericita.

    RăspundețiȘtergere
  4. doamne cata emotie m-a cuprins citind aceste frumoase randuri.am retrait si eu minunatul sentiment,acela de a fi mama.acum,ca sunt mamica a doi ingerasi,incerc sa ii protejez si sa le completez dieta cu aceste utile vitamine,chiar mai mult ne si tratam tusea persistenta cu koflet de la himalaya.sunt deosebite

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina Moldovan2 octombrie 2014 la 05:21

    Cata dreptate ai! Din pacate nu apreciem sanatatea decat in momente de cumpana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai scris lucruri despre care nu stiam. Dar produsele Himalaya le cunosc,fiindca le folosesc si eu,datorita tie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ma bucur in fiecare zi ca sunt sanatoasa si am copii buni,asa ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este important sa iti ingrijesti sanatatea, dar din pacate nu stim sa o apreciem.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vezi ca ai ajuns la vorba mea? Tot plantele sunt de baza, ca o farmacie verde.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand e vorba de o noua viata, sanatatea este cea mai de pret!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sanatatea trupului si cea a sufletului sunt cele mai importante avutii ale omului. Felicitari pentru abordare. Ai scris un suflet frumos,ca si sufletul tau.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sanatatea vine din interior un suflet sanatos, un trup sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitati pentru realizarea imensa de a fi parinte si sunt convins ca vei folosi produsele cele mai indicate pentru sanatatea familiei tale !

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc. Cu siguranta asta fac in fiecare zi ,fiindca daca nu esti sanatos nu te poti bucura de nimic.

    RăspundețiȘtergere
  15. FRUMUSETEA VINE DIN INTERIOR DIN FAPTELE NOASTE BUNE CONTEAZA SA NE PRETUIM SI SA NE RASPECTAM UNI PE ALTI SA AVEM GRIJE UNI DE ALTI

    RăspundețiȘtergere