duminică, 12 octombrie 2014

"BABA" MAI RABDA LA FRUMUSETE?



      Un vechi proverb romanesc spune ca "baba rabda la frumusete". Adica eu, ca femeie, trebuie sa indur orice doar pentru a fi frumoasa? Sau macar sa mai ajustez pe ici pe colo, sa mai ajut natura, care nu intotdeauna este darnica...sau in unele cazuri, este prea darnica...

      Cam asa cum face cu...parul...il aseaza in exces pe-acolo pe unde noua, femeilor, nu ne prea place...Si vrem/trebuie sa scapam de el! Cum putem sau stim mai bine: cu aparatul de ras, cu crema epilatoare, cu ceara sau prin tratamente cosmetice mai mult sau mai putin costisitoare...fiecare dupa bugetul si timpul de care dispune.'

      Eu, de exemplu, merg la salon si apelez la epilarea cu ceara...dar nu pentru prea mult timp. Stiti de ce? Fiindca deja am inceput sa economisesc ...timp si bani...vreau sa imi cumpar un dispozitiv pentru epilare definitiva !



      Ati auzit de el?

Este un dispozitiv pentru epilare definitiva cu LASER. Epilarea definitiva (IPL / HPL) cu lumina pulsata porneste de la  un principiu bazat pe teoria procesului de fotoepilare selectiv prin care energia luminoasa este utilizata in indepartarea parului cu un fascicul optic.





      Dupa cum  stiti, prin epilarea clasica, cu ceara, doar smulgem firul de par existent…in timp, va creste un nou fir de par care va trebui si el indepartat!

EPILATORUL SILKN GLIDE actioneaza direct la radacina foliculului pilos ,printr-un efect caloric :lumina pulsata creaza un efect termic cand este absorbita in mod selectiv de scalp si transforma lumina in caldura; selectivitatea este realizata de catre  energia optica ce face ca efectul termic sa aibe loc numai asupra pigmentului firului de par de culoare inchisa lasand epiderma si tesutul inconjurator intacte datorita transparentei.

Conform schemei de mai sus, firul de par trece prin trei faze in ciclul de crestere pe corpul nostru: anagen, catagen si telogen. Din cele 3 etape a cresterii firului de par efectele epilarii cu lumina pulsata Silk’n™ se pot vedea numai asupra firelor de par aflati in stare anagena care represinta un procent de pana la 25-30% din foliculii pilosi.

Un ciclu complet de crestere a parului variaza de la persoana la persoana si poate fi de 18-24 de luni. Majoritatea foliculilor pilosi raspund la lumina pulsata Silk’n numai in etapa anagena (de crestere a parului) ™. Astfel, pentru ca epilarea definitiva (IPL / HPL) cu Silk’n™ sa inlature toate firele de par este necesar repetarea tratamentului la interval de 14 zile. Melanina din compozitia pigmentul in firul de par este responsabila de absorbtia luminii, ea captand caldura si previnind cresterea parului. Cand dezactivati cresterea parului, sunteti pe punctul de a atinge indepartarea parului pe termen lung.

Silk’n Glide este acreditat FDA S.U.A (similar Romania ANM), fiind testat dermatologic de oameni de specialitate. Dupa  multiple teste s-a ajuns la concluzia ca Silk’n Glide poate fi folosit in conditii de siguranta, in intimitatea propriei locuinte, fara necesitatea de a va deplasa la salon.



      Ce m-a facut sa ma gandesc sa achizitionez un astfel de dispozitiv? Criza de timp in care ma aflu mereu este principalul motiv ...

Apoi ...durerea...este adevarat ca am inceput sa ma obisnuiesc cu ea, dar parca tot mai bine ar fi fara...M-am interesat despre posibilitatea epilarii definitive la salon si m-a luat durerea de cap...costa o avere!

Dar am descoperit acest mic dispozitiv pe care il pot folosi acasa , in conditii de siguranta si confort. Castig timp, fiindca nu mai pierd vremea pe la salon( chiar daca am programare!) si, pe termen lung, si bani. Chiar daca este o investitie, pana la urma, ies in castig...Si, in plus, nici nu ma doare! Punct ochit, punct lovit.



          Asadar...de la Craciun( fiindca vreau sa mi-l fac cadou!) BABA NU MAI RABDA LA FRUMUSETE! Am  intrat in secolul 21!



     O idee care a prins contur in acest articol scris pentru SuperBlog 2014.

Un comentariu: