duminică, 12 octombrie 2014

NATURAL E MAI FRUMOS SI SANATOS





       Cochetaria feminina se pierde departe in memoria timpului si se pare ca femeile sunt dispuse la multe sacrificii pentru a fi frumoase...

      Poate ca ati citit despre chinurile pe care le indurau chinezoaicele inca din copilarie pentru a avea piciorul mic...

      Sau ati auzit despre "belladonna" pe care femeile si-o pulverizau in ochi pentru a fi mai atragatoare...

       Bine-inteles ca ati vazut si ,poate chiar ati avut, un corset pentru a va asigura o talie de viespe...



     Si acum, acum folosim o multime de produse cosmetice care sa ne faca mai frumoase si mai atragatoare...Dar oare, suntem dispuse sa ne sacrificam SANATATEA  pentru asta?

Eu una, cu siguranta NU!

De aceea, de cativa ani am inceput sa apelez tot mai mult la produsele naturale si in acest domeniu.

O parte din beneficiile de care pielea ta se poate bucura folosind aceste cosmetice naturale sunt:

1. Nu au efecte negative -din moment ce cosmeticele organice sunt facute cu ingrediente din extracte naturale astfel incat pielea ta sa obtina cel mai bun tratament de la natura.

2. Piele stralucitoare, sanatoasa si mai tanara - cosmeticele organice se absorb mai repede in piele si curata porii. Pielea ta va respira mai liber si va arata mai stralucitoare si mai tanara.

3. Efectele sunt de durata - cosmeticele organice sunt concentrate in comparatie cu cele chimice. Asa ca, ai nevoie de o cantitate mica si se potrivesc mai bine cu bugetul tau.

4.Sunt eco - efectele distrugatoare ale cosmeticelor artificiale nu se limiteaza numai asupra pielii. Echilibrul ecologic al mediului este de asemenea disturbat. Odata cu sosirea cosmeticelor organice poluarea mediului poate sa fie prevenita intr-o oarecare masura.

Pentru a avea o piele tanara si curata ca alabastrul este extrem de important sa scapi de toxinele atat din corpul tau, cat si din pielea ta.

      Unde gasesti astfel pe minunatii?

Un magazin virtual care iti ofera produse cosmetice naturale este




 Poti alege dintr-o gama foarte variata de arome sapunul care ti se potriveste. Mie mi-a placut ideea acestuia:





Este ingenios, se asorteaza perfect cu baia mea si sunt convisa ca nu va mai trebui sa imi trimit micuta de 10 ori ca sa se spele pe maini...Risc doar sa folosesc de 10 ori mai mult sapun decat pana acum! "Săpunul Prajitură "este emolient, spumant și cu miros dulce-floral. Nu doar curață ci și hrănește pielea datorită uleiurilor naturale vegetale . Ingredientele sunt exclusiv naturale:ulei saponificat (cocos, măsline), ulei de sâmburi de struguri, ulei de ricin, lăptișor de matcă. Prin urmare, il poate folosi si ea ,fara nici o problema.



     Iar daca vrei sa oferi niste cadouri mai deosebite, care sa arate ca tii la persoana careia i-l oferi , ce zici de aceste seturi?



- pentru sotul/ tatal/fratele/ amicul tau:





- pentru mama/soacra / sotia ta:





- pentru o prietena draga:







     Multi cercetatori cred ca, in viitor, va fi in mare voga punerea in valoare a frumusetii naturale, pe considerentul ca nimeni nu poate corecta sau retusa ceea ce Dumnezeu a facut perfect. Nu este exclus ca, in viitor, societatea sa-si spuna si aici cuvantul, punand pret pe femeia ecologica.

2 comentarii:

  1. Ce bine arata sapunul-prajitura! Oricum,mi-ai dat de gandit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate vis-a-vis de toxinele pe care le folosim pentr infrumusetare. Superbe produsele prezentate.

    RăspundețiȘtergere