luni, 27 octombrie 2014

LUME, LUME, HAI LA YARIS!



Hai ,iubite, la plimbare,
Carul Mare roate are
Si ne poart-acum prin noapte
Mai departe , mai departe!

Hai sa ne plimbam prin stele
Sa ne mai uitam de rele,
s-alergam dupa comete
cu-ale noastre mici secrete,
sa fugim pana la Luna
tinandu-ne mana-n mana
si l-altarul ei cel sacru
sa juram credinta-n veacuri!

..............................................................................

Haide, urca la volanul

noului model Toyota,

fa-ti o poza si castiga

marele premiu din Franta!



    Asa-i ca v-am facut curiosi?




     Ma bucur! Este vorba despre provocarea pe care Toyota a lansat-o in Romania: toți iubitorii de mașini și de călătorii sunt invitați să participe, în perioada 13 octombrie – 10 noiembrie, la concursul „Yaris în orașul tău”! Participanții surprind noul Yaris prin oraș și  arată prin fotografii sau videoclipuri că sunt printre primii care au descoperit cum Toyota Yaris îi inspiră să fie fericiți oriunde, la volan. Asadar, sunteti invitati sa surprindeti masina în ipostaze inedite și specifice fiecărui oraș în parte:
· Lângă clădiri renumite/ monumente/ peisaje memorabile din orașul lor
· Alături de personalități importante/ semnificative din orașul lor
· În ipostaze cu semnificație sentimentală pentru participanți, care implică noul Yaris și orașul lor.

   

    Noul model Toyota Yaris se lasă fotografiat, filmat și testat la oricare dintre showroom-urile Toyota din București (reprezentanțele din vest, sud, nord), Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Focșani, Iași, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Timișoara, Tg. Mureș.

La sfârșitul acestei etape, vor exista 3 participanți câștigători:
· Doi câștigători vor fi desemnați prin tragere la sorți dintre participanții înscriși cu minimum 6 puncte, câte unul pentru fiecare categorie: “București” și “Alte orașe”
· Un al treilea premiu, “Genial oriunde”, va fi acordat prin votul juriului format din angajați Toyota pentru cel mai original și reprezentativ video, criteriile fiind atât de originalitate, cât și de compatibilitate/înscriere în conceptul de lansare al noului model, sintetizat în sloganul “Genial în oraș, fericit oriunde!”






Nu uitati: câștigătorul va avea parte de o călătorie unică, Behind the Scenes, all-inclusive (transport, cazare, masă) de un weekend, la fabrica Yaris din Valenciennes, Franța, unde va descoperi secretele din spatele automobilului !



Un articol scris pentru Super Blog 2014

Un comentariu: