vineri, 22 iunie 2018

PĂRULUI MEU, CU DRAG



                                                                                              Cluj-Napoca
                                                                    22.06.2018


                                    Dragul meu par,



     Mi-ai fost alaturi încă din prima clipa- moale, fin , mătăsos. Părea că niște degete nastrusnice tesusera peste noapte fire de borangic. Soarele îl alinta zi de zi, vântul se juca in voie prin buclele aurii , iar ploaia ii reda stralucirea .

    Ai crescut odată cu mine , apoi codițele împletite au fost înlocuite de o tunsoare comoda si practica , pe care cordeluța se aseza fara sa crâcnească. Dar soarele și vantul continuau să se joace în voie cu tine.

   Până într-o zi , când nu mi-ai mai plăcut și am vrut să te schimb. Am incercat culori , am vrut coafuri , te-am întins sau cârlionțat, te-am vopsit și decolorat... Iar tu ai acceptat cuminte toate aceste transformări...pana  într-o zi , când ti-ai spus că ajunge! Mângâierea razelor de soare devenise un chin și nici joaca cu vantul nu îți mai plăcea... Și ai inceput să pleci cate putin. Azi câteva fire, mâine mai multe ...dar nici atunci nu am înțeles cât de mult greșeam...

    Tot tu ai fost cel înțelept. Ai știut că doar o masura urgenta ma poate aduce din nou langa tine . Și te-ai rupt, și ți-ai pierdut din strălucire , și refuzai să stai așa cum vroiam eu ...

    Până la urmă ai reușit să mă faci să inteleg : aveai nevoie de mine! Aveai nevoie de grijă , aveai nevoie de ceva special , ceva care să îți readucă pofta de viață .

    Mi-am amintit cat de mult iti plăcea să te joci in ploaie , să te răsfeți in razele soarelui, să te lași mângâiat de vânt...

     Și am luat măsuri!

    Am hotărât să îți ofer o îngrijire delicată și revitalizanta . De ajutor îmi sunt produsele oferite de Schwarzkopf , mai precis șamponul și balsamul Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower , cu apă de nucă de cocos din Indonezia și floare de lotus. Formula sa regeneratoare hidratează instant parul, oferindu-i finețe și suplete.




    Apa de nucă de cocos este renumita pentru textura sa răcoritoare și proprietățile de catifelare, iar floarea de lotus este recunoscuta drept unul dintre secretele esențiale ale frumuseții asiatice.

Aceste produse
  • nu conțin siliconi sau coloranți artificiali
  • conțin esențe de origine 100% naturala
  • sunt certificate dermatologic


    De-acum te voi răsfața doar cu spumă delicata și revigoranta. Vei simți cum fiecare celula prinde viață, cum cuticulele tale se închid pentru a pastra lichidul vital. Te voi lăsa să savurezi toate aromele balsamului vrăjit și apoi te vei usca liniștit mângâiat de razele soarelui și adierea vântului. 

   Promit să te iubesc așa cum ești : nici blond, dar nici șaten; nici drept , dar nici prea creț; nici foarte lung, însă nici scurt. 




Și încă ceva : îți mulțumesc!

                                                               Cu drag,
                                                                            Amalia


Articol scris pentru campania #buzzschauma.

2 comentarii:

  1. Valeria Chertes22 iunie 2018 la 14:00

    Din cate am înțeles sunt produse bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Produse foarte bune si pentru parul meu ! Hai sa il rasfatam, impreuna Amalia, in vara asta !
    #buzzschauma, #naturemoments

    RăspundețiȘtergere