duminică, 3 iunie 2018

CLUJUL, AZI- COPIII EXPLOREAZA SPATIUL



  V-am obisnuit sa va tin la curent cu evenimentele care au loc in orasul nostru. Sportive, culturale sau de divertisment, acestea au devenit parte din viata noastra, a celor care ii spunem "acasa" orasului Cluj-Napoca.


  De data aceasta este vorba despre un eveniment adresat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, curiosi si neastamparati, care vor sa faca o calatorie imaginara in cosmos.

  Expozitia interactiva "Copiii exploreaza spatiul" gazduita de complexul comercial "Vivo" ii va purta pe cei mici prin sistemul nostru solar si fascinanta lume a cosmonautilor.

  Copiii vor vedea cum arata un telescop, vor vizita o baza spatiala si vor putea atinge o replica a costumului purtat de Neil Armstrong.




  Va las cateva imagini ca sa vedeti cat de incantati sunt micutii:





  Iar daca sunteti din Cluj sau doar in trecere ii puteti programa pe copilasi sa viziteze aceasta minunata expozitie .  Accesul este gratuit, dar este conditionat de programare, avand in vedere ca exista si niste reguli. 

    Toate informatiile le gasiti pe pagina evenimentului: https://www.vivo-shopping.com/ro/cluj/noutati-si-evenimente/copiii-exploreaza-spatiul/ID16450

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu