vineri, 11 noiembrie 2016

"ZORILE " INTRA IN ECLIPSA...DE PRETURI!


     
    E toamna tarziu...Sau poate iarna devreme...Nici eu nu mai stiu...Dar banuiesc ca nu sunt singura...

    Este perioada aceea din an in care pleci pe ploaie, vii pe soare si din cand in cand admiri cate o frunza care zboara alene spre pamant. 





    In asemenea zile imi vine sa ma afund in perne cu o cana de ciocolata calda in mana si sa visez cu ochii deschisi la...vara...Din pacate mai trebuie sa merg si la serviciu, si la scoala cu micuta, si la antrenamente, si la...unde oi mai fi avand de mers ...pe jos. Daca ma baricadez cu haina lunga si neaparat groasa , cu gluga si impermeabila , cand vine vorba de incaltari lucrurile se schimba. Vreau ceva care sa mi se potriveasca, ceva comod , fancy , rezistent ...ceva facut ca pentru mine. 

   Sa va spun ca sunt foooarte pretentioasa la acest capitol? Cred ca fiecare femeie este. Merg intotdeauna pe principiul ca nu conteaza ce pui pe tine daca pantofii sunt un dezastru! 

   Deci: ce incalt in aceste zile ? Ceva in contrast cu vremea mohorata de afara. Ceva viu...ceva "altfel". Caut mereu cele mai bune oferte, compar calitatea produselor si preturile. Normal, nu? Si ia priviti pe ce am pus ochii!







    Niste pantofi sport exact pe gustul meu - o raza de soare jucausa coborata din frunzele vestejite direct la picioarele mele. I-as putea rasfata ducandu-i in parc , pe aleile imbracate in frunze sau prin iarba inca verde, i-as putea antrena intr-un meci de fotbal cu copiii sau la un concurs de dat in leagan, dar i-as putea si pune la incercare pe caldaramul dintre blocuri ori prin apele revarsate din rigolele orasului. Ma intreb insa: i-as putea spala in masina automata?! Ramane de vazut fiindca intentionez sa ii achizitionez. Dar nu acum!

   Mai am un pic de rabdare pana pe 18 noiembrie, cand Zorile intra in eclipsa...

   Nu, inca nu mi-am pierdut mintile dupa ei! Numai ca la ZorileStore black-friday incepe mai repede cu reduceri de pana la 60% la toate categoriile de produse de pe site...inclusiv la incaltaminte. Nu-i asa ca merita sa astept putin? 

...Si sa fiu pe faza!




Un comentariu: