luni, 30 martie 2015

SUNT ROMAN, DAR MA TRATEZ!



    Auzeam la un moment dat spunandu-se ca unora le este rusine sa spuna ca sunt romani atunci cand pleaca in lume. Ca e America sau Africa, Europa sau Asia, Polul Nord sau Thailanda unii concetateni evita sa spuna ca sunt romani...Se eschiveaza zicand ca le este teama ca nu cumva sa fie asociati cu acei conationali care "calca in strachini". Intrebarea mea este: oare americanilor le este teama de asa ceva? Ca si ei au uscaturile lor!

  Eu cred ca ar trebui sa fim mandri ca suntem romani. Poate ca cei care ne asculta isi vor aminti de Mihai Eminescu sai Cristian Mungiu, de Constantin Brancusi sau Petre Tutea, de Mircea Eliade ori Dumitru Prunariu, de Gica Hagi sau Ana Aslan , de Maria Tanase sau Nadia Comaneci...Si ar mai fi multi romani care au facut sa curga rauri de cerneala in marile si micile orase ale lumii.

  De aceea zic ca al nostru blogger Cristian China-Birta ar trebui sa poarte un astfel de tricou in escapada lui din Thailanda. Ce va face el acolo alături de Ana Morodan, Alina Gherghe, Cosmin Tudoran şi fotograful Cristian Vasile este strict problema lui...personala sau profesionala. Cert este ca va fi acolo si datorita faptului ca este roman.

  Asadar, draga Chinezule, daca esti mandru ca esti roman, arata-le thailandezilor de ce esti in stare!






Ah! Era sa uit!
Daca esti din Bucuresti...sau macar ai drum prin Băneasa Shopping City
...şi-ţi faci o poză cu tuk tuk-ul de-acolo, poţi merge în Thailanda!
 După ce-ţi faci poza, trebuie s-o urci pe Facebook, Instagram sau Pinterest, cu hashtagurile #baneasashoppingcity, #ishopitravel şi #1selfie2thailand, să dai tag contului Băneasa Shopping City şi automat eşti înscris în concurs şi poţi merge alături de Chinezu şi întreaga gaşcă veselă în Thailanda.

 Perioada de deplasare este 9 – 21 aprilie, iar înscrierile se fac până pe 31 martie.

Cu alte cuvinte...in virtutea celor scrise mai devreme...Go, romane! Go!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu