joi, 12 martie 2015

TORT "BUCURIE IN BUCATARIE"



 A fost ziua mea...Motiv pentru care m-am distrat putin in bucatarie. Si asa s-a nascut tortul...

"BUCURIE IN BUCATARIE"



Ingrediente:



- 200 g piscoturi
- 3 linguri cacao instant
- 200 ml apa rece
- 500 ml frisca
- 250 ml lapte
- 200 g crema de branza natur
- 2 pachete mari de biscuiti Oreo
- ornamente din pasta de zahar
- ornamente pentru tort
- intaritor pentru frisca

Mod de preparare:

Iei o forma pentru tort patrata, cu pereti detasabili.
Prepari solutia de cacao instant.
Inmoi piscoturile in solutie si le asezi in tava.


Bati 250 ml de frisca , apoi adaugi crema de branza si mixezi din nou. Adaugi 6 biscuiti oreo sfaramati si amesteci usor, cu o lingura de lemn. Asezi crema peste piscoturi.


Prepari crema de ciocolata conform instructiunilor de pe ambalaj.
Bati restul de frisca impreuna cu intaritorul si amesteci cu crema.
Asezi crema astfel obtinuta peste crema alba.



Sfaramitezi 8 biscuiti si presari peste crema.


Dai la rece pentru 3 ore.
Sfarami restul de biscuiti.
Cu ajutorul unui cutit cu lama lata si fara varf desprinzi usor crema de pe peretele tavii si ii indepartezi.


Decorezi cu biscuitii si ornamentele, dupa plac.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu