miercuri, 18 martie 2015

PRIMAVARA INCEPE CU PHILIPS!


  Ca sunt o mica-mare buzzerita stiti deja. Ca am participat la cateva campanii de testare , de asemenea ati aflat.

 Ce este nou?
Faptul ca se pare, m-am mulat perfect pe profilul cautat de cei de la PHILIPS pentru a participa la noua lor campanie de testare realizata in colaborare cu BUZZStore: noua gama de aspiratoare eficiente energetic de la Philips ce ofera rezultate excelente de curatare, filtrare si igienizare gratie tehnologiilor sale unice, PowerCyclone si AirflowMax, concepute pentru performante maxime.



Pe scurt:






A sunat curierul...foarte prompt!...si mi l-a adus acasa.




Am despachetat cu grija, foarte nerabdatoare sa descopar ce model am primit.





 Bine-inteles ca am citi repede instructiunile, dar si cate ceva despre noua mea "bijuterie":










Noul Philips Performer Expert asigură cele mai ridicate rate de aspirare a prafului* de pe toate tipurile de podele datorită tehnologiei Airflow Max şi capului de aspirare unic TriActiveMax, conceput special pentru depunerile mari de praf. Rezultate de curăţare grozave, chiar şi după ce se umple sacul!


  •  Acest aspirator este conceput să atingă performanţă maximă cu clasa de eficienţă energetică A. 
  •  Tehnologia Airflow Max optimizează fluxul de aer, permiţând desfacerea uniformă a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar şi pe măsură ce sacul se umple! 
  •  Motorul eficient energetic a fost perfecţionat, pentru a folosi mai puţină energie astfel încât să genereze un debit de aer mai mare. 
  •  Capul de aspirare TriActiveMax cu acţiuni de curăţare 3 în 1 acoperă perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului.
       1) Deschide uşor covorul cu talpa specială, pentru a îndepărta praful până în profunzime.
       2) Aspiră elemente mari cu orificiul mare din partea frontală.
       3) Şterge praful şi murdăria de pe mobilă şi de pe pereţi cu cele două perii laterale.
  •  Capul de aspirare cu perie Super Turbo permite curăţarea profundă a covoarelor, eliminând cu uşurinţă părul şi scamele. Peria rotativă din interiorul capului elimină activ particule mici de praf şi păr, rezultând o mai bună performanţă de curăţare a covoarelor. Roţile capului previn deteriorarea carcasei în cazul utilizării pe suprafeţe dure. 
  •  Compartimentul de praf de 5 l special conceput îţi permite să utilizezi optim sacul de praf pentru o curăţare mai îndelungată. 
  •  Raza de acţiune de 11 m vă permite să curăţaţi suprafeţe mai mari fără a fi nevoiţi să schimbaţi priza. 
  •  Setările variabile de putere vă permit să selectaţi nivelul optim de aspirare în funcţie de tipul de suprafaţă.
  •  Filtrul HEPA13 şi AirSeal captează chiar şi cel mai fin praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi, pentru un mediu curat şi lipsit de praf şi aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decât aerul din cameră. 
  •  Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifică aerul evacuat cu până la 99,95% de alergenii precum: păr de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii. 
  •  Menţineţi performanţe ridicate de curăţare pentru o perioadă mai lungă de timp graţie sacului s-bag XXL Ultra Long Performance de 5 litri. Fabricat dintr-un material premium, cu mai multe straturi, care previne înfundarea, sacul s-bag Ultra Long Performance garantează o putere excelentă de aspirare şi filtrare, care durează până la 80% mai mult decât un sac standard.
  •  Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor. 
(  http://www.philips.ro/c-p/FC8726_09/performer-expert-aspirator-cu-sac )

Ce mai pot sa spun? A fost dragoste la prima vedere!

Ne auzim cu impresii proaspete cat de curand.

Pana atunci...Primavara incepe cu ...PHILIPS!

2 comentarii:

  1. Ma bucur tare mult ca te numeri si tu alaturi de mine si celelalte fete pe care le cunoastem pentru a testa aceste aspiratoare foarte bune. Mult spor la aspirat si la promovat!

    RăspundețiȘtergere