miercuri, 21 martie 2018

RULOURI DE CURCAN CU LEGUME    Nu ai timp sa gatesti in fiecare zi altceva? Bun venit în club!
   Mereu pe repede-nainte , nu mai avem timp să mâncăm ceva bun și sanatos, darămite să mai si gatim...

    Însă, dacă eu am invatat ceva in această perioadă , atunci cu siguranță este despre sănătate. Despre cum să gătesc sănătos, rapid și gustos. Am mai avut câteva tentative, însă de fiecare data mi-a lipsit motivația și susținerea. Nu vorbesc aici despre cei dragi, ci despre un factor extern care sa îmi ofere sprijin , sfaturi și recomandări. 

   Este exact ceea ce am găsit în programul RESET. Lecțiile video ale Cristinei sunt un adevărat balsam, un combustibil cu care mă alimentez ori de câte ori simt că aș lua o pauza. Iar preparatele care îmi lipsesc cel mai mult sunt dulciurile... Nah...toate trec.

   Astazi am sa va prezint o rețetă rapidă , gustoasă, numai buna de savurat alături de cei dragi ,ori de luat in caserola la servici.

   Am apelat la rezerva de piept de curcan din congelator și la legumele ce îmi rămăseseră de la ciorba.


       RULOURI DE CURCAN CU LEGUMEIngrediente:

  • câteva felii de piept de curcan
  • condimente, după gust
  • 2-3 lg de legume fierte
  • putin ulei de rapiță

Mod de preparare:

   Pieptul de curcan il bati putin și îl condimentezi.

  Pe fiecare bucată așezi câte o lgt de legume și rulezi ușor. Poți să fixezi rulourile cu scobitoarea.   Ungi placile unei tigăi Dueto sau al sandwich-maker-ului cu puțin ulei și așezi rulourile .
  Servești rulourile alături de o porție generoasă de salata. Eu am folosit doar felii de dovlecel și fructe de psyllium stropite cu zeama de lămâie.2 comentarii: