miercuri, 25 noiembrie 2015

IPL- CADOUL PERFECT PENTRU EA...SI PENTRU EL



  Eu zic sa nu ne mai ascundem dupa deget: ne place sa fim mangaiate...peste tot, de la varful picioarelor pana la frunte...peste tot pe unde exista un petec de piele ...fina si parfumata. De fiecare data suntem surprinse ...placut...de privirile admirative ale celui de langa noi. Ce dovada de dragoste din partea unui barbat poate fi mai mare decat sa te faca sa te simti bine in pielea ta?

   Sa fii relaxata, fericita, zambitoare... 


    Numai ca uneori, drumul spre aceasta stare de bine trece prin...chin...Ca doara un vechi proverb romanesc spune ca "baba rabda la frumusete". Adica eu, ca femeie, trebuie sa indur orice doar pentru a fi frumoasa? Sau macar sa mai ajustez pe ici pe colo, sa mai ajut natura, care nu intotdeauna este darnica...sau in unele cazuri, este prea darnica...





   Cam asa cum face cu...parul...il aseaza in exces pe-acolo pe unde noua, femeilor, nu ne prea place...Si vrem/trebuie sa scapam de el! Cum putem sau stim mai bine: cu aparatul de ras, cu crema epilatoare, cu ceara sau prin tratamente cosmetice mai mult sau mai putin costisitoare...fiecare dupa bugetul si timpul de care dispune.'

      Eu, de exemplu, merg la salon si apelez la epilarea cu ceara...dar nu pentru prea mult timp. Stiti de ce? Fiindca deja am inceput sa economisesc ...timp si bani...vreau sa imi cumpar un dispozitiv pentru epilare definitiva !

 

 






   Ati auzit de el?

   Este un dispozitiv pentru epilare definitiva cu LASER. Epilarea definitiva (IPL / HPL) cu lumina pulsata porneste de la  un principiu bazat pe teoria procesului de fotoepilare selectiv, prin care energia luminoasa este utilizata in indepartarea parului .



  Prin epilarea clasica, realizata cu ceara, doar smulgem firul de par existent…in timp, va creste un nou fir de par care va trebui si el indepartat! In schimb,    EPILATORUL SILKN GLIDE actioneaza direct la radacina foliculului pilos . Fiind acreditat dermatologic ,  poate fi folosit in conditii de siguranta, in intimitatea propriei locuinte.

    Dupa cum am invatat la cursurile de anatomie ( multumesc doamnei profesor pentru aceasta! ), firul de par trece prin trei faze in ciclul de crestere pe corpul nostru: anagen, catagen si telogen. Din cele 3 etape a cresterii firului de par efectele epilarii cu lumina pulsatila se pot vedea numai asupra firelor de par aflate in stare anagena( de crestere), care reprezinta un procent de pana la 25-30% din foliculii pilosi.

   Un ciclu complet de crestere a parului variaza de la persoana la persoana si poate fi de 18-24 de luni.  Astfel, pentru ca epilarea definitiva (IPL / HPL) sa inlature toate firele de par este necesar repetarea tratamentului la interval de 14 zile. 

   

   Ce m-a facut sa ma gandesc sa achizitionez un astfel de dispozitiv? Criza de timp in care ma aflu mereu este principalul motiv ...

   Apoi ...durerea...este adevarat ca am inceput sa ma obisnuiesc cu ea, dar parca tot mai bine ar fi fara...

    M-am interesat despre posibilitatea epilarii definitive la salon si m-a luat durerea de cap...costa o avere!

     Dar am descoperit acest mic dispozitiv pe care il pot folosi acasa , in conditii de siguranta si confort. Castig timp, fiindca nu mai pierd vremea pe la salon( chiar daca am programare!) si, pe termen lung, si bani. Chiar daca este o investitie, pana la urma, ies in castig...Si, in plus, nici nu ma doare! Punct ochit, punct lovit.

   Ca sa va faceti o idee , iata un mic calcul:


12 vizite la salon/an* 25 de ani* 80 lei/vizita=24.000 lei= O AVERE!



   Facand un calcul similar celui anierior, pentru perioada care va urma, daca mai merg la salon pentru epilat inca 20 de ani...

12 vizite la salon/an* 20 de ani* 80 lei/vizita= 19.200 lei

    Economia pe care o realizez : 19.200- 1000= 18.200 lei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( am luat in calcul un pret mediu al dispozitivului)

    Si mult-muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult timp liber in care sa fac ce vreau eu!






   Asadar...de la Craciun( fiindca vreau sa mi-l fac cadou!) BABA NU MAI RABDA LA FRUMUSETE! Am  intrat in secolul 21! ...

...Datorita si SuperBlog 2015


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu