luni, 30 noiembrie 2015

BORS DE ROSII CU PASTE



 IN PERIOADA POSTULUI NE FORTAM LIMITA IMAGINATIEI IN BUCATARIE.


BORS DE ROSII CU PASTE




Ingrediente:
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 cartof
  • 500 ml bulion
  • 2 linguri Maggi Bors cu Legume si Tarate de grau
  • 200 g paste fara ou
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • 4 l apa 

Mod de preparare:

Fierbi pastele in apa cu sare si putin ulei, ca sa nu se lipeasca. Le scurgi si le clatesti cu apa rece.





Cureti zarzavaturile , le speli si le tai marunt.





Inabusi ceapa in ulei si putina apa. Adaugi apoi morcovii si apa si lasi sa fiarba.

Cand au fiert, adaugi pastele si bulionul si mai lasi la foc cca 5 minute, dupa care pui Maggi Bors si mai lasi 2-3 clocote.

Stingi focul si adaugi patrunjelul tocat.

Servesti alaturi de ardei iute .



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu