duminică, 31 mai 2015

CHEESECAKE CU CIRESE


   Prajiturie rapide , racoroase si deliciose sunt specialitatea mea. Deci...


CHEESECAKE CU CIRESE




Ingrediente:

  • 8 biscuiti digestivi
  •  2 linguri de unt
  • 100 ml frisca vegetala 
  •  50g crema de branza "Ceva Fin" Delaco
  •  un pumn de cirese 
  •  2 lingurite de dulceata de cirese 
Mod de preparare:

Biscuitii se sfarama , se adauga untul si se omogenizeaza.


Frisca se bate cu mixerul , se adauga crema de branza si se omogenizeaza.


Intr-o forma speciala se aseaza un strat de biscuiti,un strat de crema de branza, apoi
ciresele ,fara samburi si continui cu un strat de crema.




Se indeparteaza inelul si decorezi cu cirese,dulceata de cirese si o frunza de menta sau busuioc.

14 comentarii:

  1. Am sa incerc si eu. Sigur le va place băietilor mei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa incerc si eu. Sigur le va place băietilor mei.

    RăspundețiȘtergere
  3. doamne ce pofta mi-ai facuuut si eu vreau

    RăspundețiȘtergere
  4. Aghinitei Maria1 iunie 2015 la 23:07

    O prajitura super, am sa-o increc si eu! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ai facut pofta doar cu aceste poze! Pare delicios!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stephanie Stef
    Arata foarte bine! Cred ca este delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. FB:Aurelia Calinic
    Am sa incerc si eu aceasta reteta pt ca imi plac foarte mult prajiturile cheesecake.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine arata si usor de facut aceasta reteta!

    RăspundețiȘtergere
  9. fiul meu adora cheesecake voi incerca si eu apare foarte delicioasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Super reteta,cred ca este foarte bun,mai ales ca ador ciresele <3 ,multumesc pentru idee :*

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place, eu o fac cu visine, insa la fel de gustoasa este si cu cirese!

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesanta prajiturica! o sa o prepar si eu in weekend! <3

    RăspundețiȘtergere
  13. Super-delicioasa si apetisanta!

    RăspundețiȘtergere
  14. Arată foarte bine și deși nu am făcut niciodată, cred că nu este atât de greu de preparat.Mulțumim pentru idee!

    RăspundețiȘtergere