vineri, 22 mai 2015

ACEL BLOG DE TEHNOLOGIE



  Recunosc: nu sunt foarte pasionata de tehnologie, IT &C si tot ce deriva de aici. Dar, vrand-nevrand ma lovesc in fiecare zi de ceva care are de-a face cu acest domeniu si, de cele mai multe ori, "imi prind urechile"... Atunci "sun un prieten", dar parca se mai satura si ei de mine:"Esti fata desteapta ! De ce nu pui tu mana( recte mouse-ul si tastatura) sa citesti o leaca? Ai fi surprinsa de cat de multe lucruri poti invata repede si bine!", m-a complimentat unul dintre ei...

...Sa citesc...Dar UNDE? Ca mister Google imi da la optiuni de nu stiu pe unde sa scot caciula de-atata informatie de calitate!

Si imi zice "descurcatorul meu "intr-ale tehnologiei: "Pai normal ca nu stii! Ca tu in afara de retete, poezii si alti fluturi prin stomac nu scrii!..."

...Ei, acum chiar ca m-am enervat! Cum adica? Auzi la el, "fluturi"! Lasa ca-i arat eu lui cat sunt de DESTEAPTA!




   Hai, ca te-am prins! Cum adica, inca nu ai auzit de blogdetehnologie.ro ? ACEL blog de tehnologie? Pe ce lume traiesti, TU cel care mananci tehnologie pe paine? 

Pai atunci asculta aici la mine, cea cu "retete, poezii si fluturi in stomac"! 

 Luna trecută s-a extins suita de site-uri de la Kooperativa 2.0, adăugând în portofoliu și blogdetehnologie.ro, un blog care vrea să adune într-un singur loc cât mai multe informații legate de tehnologie. Iar cum tehnologie înseamnă mai mult decât IT&C, o să găsești pe Blog de Tehnologie și informații legate despre descoperiri științifice, roboți sau automatizări.

  Asa am aflat eu ca Mio Technology susține sezonul de ciclism 2015 cu gama Mio Cyclo la cele mai bune prețuri din Europa...Noile computere pentru biciclete sunt dotate cu o baterie care oferă autonomie îndelungată, de până la 18 ore, biciliștii putându-se bucura de parcurgerea unor distanţe mai lungi fără să se preocupe de reîncărcarea dispozitivelor. Au un design compact și dispun de o carcasă robustă şi rezistentă la apă (IPX7) care permite utilizarea acestora în orice condiţii meteorologice... Nu-i asa, ca biciclistul din tine se simte lezat ca nu a aflat de asta inaintea mea?

  Tin minte ca duminica nu vroiai sa iesi afara decat dupa ce se termina episodul din "Star Trek", dar ai aflat ca NASA testeaza EMDrive, motorul care ar putea echivala Warp Drive din Star Trek?

  Simt ca incepi sa ai "fluturi in stomac" de nervi...Hmmmmmm!

  Stii ca imi place tot ceea ce inseamna ecologie si va bat mereu la cap sa mai circulati si pe jos sau cu autobuzul, ca doar nu v-ati nascut cu fundul in masina! Uite, ca nu numai eu caut solutii ecologice , ci si cei de la recunoscuta firma Tesla. 

  Te-am facut curios, nu-i asa? 

  Apoi atunci fa bine si intra pe noul blog de tehnologie si citeste! Dar numai daca ai timp...Fiindca asa cum te cunosc de "insetat" de noutati o sa bantui pe acolo ore bune...

"Bantuiala "placuta si...mai vorbim noi...despre retete, poezii si "fluturi in stomac"!




Un comentariu: