duminică, 5 aprilie 2015

AVENTURILE PRINTULUI Philips Performer Expert IN TARA MURDARIEI



  A fost odata ca niciodata o gospodina in TARA MURDARIEI. Avea de luptat zi de zi cu tot felul de balauri ce veneau in gospodaria ei: praf, faina, bombonele, confetti , polistiren, cereale, ace de brad, scame, fire de par,nisip...care ii invadau cartile, covoarele , peretii si podelele. Se lupta biata de ea cu ce avea: matura, carpa de praf, un aspirator vechi, ba chiar aduna si cu mana ceea ce nu putea indeparta cu ajutoarele ei. Curatenia devenise un chin, zi dupa zi. Nu mai avea timp sa citeasca, sa se joace cu copiii sau sa iasa la o plimbare...Toata ziua trebaluia si parca nu facuse nimic!

  Pana intr-o zi , cand s-a dat sfoara in imparatie ca printii Philips pornesc in cautare de noi provocari. Si aceea care va reusi sa le ofere cele mai neobisnuite "murdarii" de curatat va fi declarata printesa curateniei din TARA MURDARIEI.

  Si iata ca printul Philips Perfomer Expert FC8726/09  a intrat in gospodaria ei,



cu toate accesoriile din dotare:

  • cap aspirare TriActiveMax 
  •  Perie Super Turbo 
  •  Accesoriu pentru spaţii înguste 
  • 2-în-1 perie/cap de aspirare mic 





Dupa cum vedeti, printul a sosit si cu ceva "murdarie" ca sa ii demonstreze gospodinei cat este el de grozav si cat de bine face el fata provocarilor.


Buun. L-a lasat ea sa-si faca treaba, dar l-a pus la zid! Faci si ce zic eu sau nu?


1. praful de pe covoare si parchet -5* pentru capul de aspirare TriActiveMax cu acţiuni de curăţare 3 în 1, ce  acoperă perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului.


















2. cereale zdrobite pe parchet si gresie, apoi pe covor "latos" -5* pentru capul de aspirare TriActiveMax ce deschide uşor covorul cu talpa specială, pentru a îndepărta murdaria până în profunzime si aspiră elemente mari cu orificiul mare din partea frontală.
















3. faina de pe covor - 5*pentru capul de aspirare TriActiveMax care, cu ajutorul periilor laterale dirijeaza murdaria spre fanta de aspirare, fara a o imprastia.






4. praful de pe canapea -5* pentru accesoriul pentru spatii inguste ce aspira impuritatile depuse in pliurile canapelelor.







5. praful de pe carti si cupe, pe rafturile situate la inaltime - 5* pentru accesoriul 2-în-1 perie/cap de aspirare mic, ce sterge praful şi murdăria de pe mobilă şi de pe pereţi, precum si pentru manerul ergonomic si ajustabil pe lungime.







6. acele de brad uscate si cazute pe un covor - 5* pentru capul de aspirare cu perie Super Turbo, ce permite curăţarea profundă a covoarelor, eliminând cu uşurinţă părul , scamele si acele de brad. Peria rotativă din interiorul capului elimină activ particule mici de praf şi păr, rezultând o mai bună performanţă de curăţare a covoarelor. In stanga se vede portiunea de covor deja curatata, de parca covorul ar fi fost spalat , iar in dreapta este portiunea care urmeaza a fi curatata.





7. Parul... a venit coafeza sa o tunda pe mama-soacra. Stiti cat de greu imi era sa adun parul de pe jos?- 5*pentru capul de aspirare TriActiveMax care, dintr-o singura miscare a adunat TOT!












 8. Praful depus pe pereti- 5* pentru accesoriul 2-în-1 perie/cap de aspirare mic , care a curatat tot praful  si panzele minuscule de paianjen adunate in zugraveala veche.

















    Si toate astea s-au adunat intr-un singur sac,datorita tehnologiei Airflow Max ce optimizează fluxul de aer, permiţând desfacerea uniformă a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar şi pe măsură ce sacul se umple( si sa nu uitam ca are o capacitate de 5 litri).Fabricat dintr-un material premium, cu mai multe straturi, care previne înfundarea, sacul s-bag Ultra Long Performance garantează o putere excelentă de aspirare şi filtrare, care durează până la 80% mai mult decât un sac standard.
  Am mai retinut ca  Filtrul HEPA13 şi AirSeal captează chiar şi cel mai fin praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi, pentru un mediu curat şi lipsit de praf şi aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decât aerul din cameră. Astfel, acest aspirator este certificat pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifică aerul evacuat cu până la 99,95% de alergenii precum: păr de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii.

  Gospodina s-a declarat foarte multumita de calitatile printului  Philips Performer Expert FC8726/09. Dar oare el a fost multumit de provocarile la care a fost supus? Va ramane in gospodaria ei pentru noi si noi provocari?

26 de comentarii:

  1. un adevarat ajutor este acest aspirator. Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii, ma tot gandeam la acele de brad... ce pacat ca nu am cum sa fac rost...Noroc cu tata! Ei sunt batrani si merge mai greu curatenia..tot cu matura si batatorul. Cineva acolo sus, m-a auzit.

      Ștergere
  2. Un mare ajoror intr-adevar suntem doua norocoase ca avem posibilitatea de a testa aceste aspiratoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici ai dreptate. Eu sunt foarte multumita de faptul ca pot aspira cu o singura perie absolut orice murdarie poate exista pe covoare, canapele sau parchet.

      Ștergere
  3. spor la curatania de paste frumos aspiratorul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este si frumos. Dar sa stii ca asta conteaza mai putin. Ceea ce apreciez cu adevarat este eficienta cu care aspira. Este icredibil.

      Ștergere
  4. Felicitari, de acum a face curatenie va fi o placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici ai perfecta dreptate: imi era groaza sa ma apud de aspirat! Pe langa faptul ca depuneam efort apasand pe covoare, mai si dura o vesnicie! Acum insa, totul este o joaca.

      Ștergere
  5. un ajutor de nadejde ...spor la curatenie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un aspirator pe care ma pot baza. Il tin mereu la indemana si cum vad o scama pe jos, hop! a si disparut!

      Ștergere
  6. Ama, te astept pe la mine dar vii cu aspiratorul, as avea putina treaba pentru tine. Diana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, imediat trec drumul si vin. Iar a facut printesa o nazdravanie?

      Ștergere
  7. Vad ca este foarte bun,ca orice produs Philips. Poti detalia putin despre filtrul HEPA,te rog? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Filtrul HEPA13 şi AirSeal captează chiar şi cel mai fin praf înainte ca aerul să fie evacuat înapoi, pentru un mediu curat şi lipsit de praf şi aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decât aerul din cameră. Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifică aerul evacuat cu până la 99,95% de alergenii precum: păr de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii.

      Ștergere
  8. De treaba printul tau. Am citit ca este puternic. Nu consuma mult? Stii,mie mi se cam invarte ceasul ca morisca atunci cand aspir.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Ioana. Este un aspirator din clasa enrgetica A, ceea ce inseamna ca are cel mai bun raport consum:putere de aspirare. Si sa stii ca este unul din primele aspecte pe care le-am verificat. Poti citi despre aceste lucruri in precedentul meu articol: http://arome-fel-de-fel-amalia.blogspot.ro/2015/03/fc872609-philips-contraataca.html

      Ștergere
  9. Super aspiratorul tau! Stii,nu m-am gandit niciodata sa aspir si peretii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu, pana nu am vazut un clip al celor de la Philips...Este o mare greseala pe care o facem omitand aceasta parte a locuintei noastre.

      Ștergere
  10. Eu ma gandesc cat costa...nu cred ca e foarte ieftin...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il gasesti pe site-urile de specialitate. Si nu, nu este scump deloc ,la ce calitati are.

      Ștergere
  11. super acest aspirator sa l folosesti cu placere cred ca este ffff util

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici ai dreptate: este util si indispensabil...nu stiu ce m-as face fara el!

      Ștergere
  12. Mariana Moldovan14 aprilie 2015 la 21:39

    Foarte convingatoare demonstratia cu covorul latos. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  13. La acele de brad am fost martor. Pot sa spun ca am ramas placut surprins.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu esti cam reticent la noutati!...Dar esti un admirator al produselor Philips. Mai tii minte, dupa '90 ,cand ne-am cumparat primul televizor color? Nu ai vrut decat Philips!

      Ștergere