vineri, 16 ianuarie 2015

FOOD PANDA - ORICAND , ORIUNDE ITI E FOAME


  
    Este vineri dupa amiaza si de-abia astepti sa termini munca, sa mergi acasa si sa te pregatesti de un sfarsit de saptamana linistit , in familie...Dar ...suna telefonul!O buna prietena vrea sa iti vorbeasca si dupa nici un minut te trezesti ca o inviti la tine, cu tot cu familia! Nu v-ati vazut de 2 saptamani si aveti multe de povestit, iar copiilor le le dor sa se joace impreuna. Maine e sambata, asa incat poti lenevi putin in pat...Insa, ai uitat ce e mai important: ce pregatesti de mancare asa, pe repede inainte? Cumparaturile erau programate pentru maine dimineata, iar frigiderul nu este tocmai doldora de mancare. Ai putea improviza ceva, dar ideea nu te satisface...Copiilor le place pizza, voi adorati mancarea chinezeasca, iar domnii ar prefera ceva mai consistent.

CE FACI?

    Stii? S-a inventat internetul...si telefonia mobila...Aaaaa, stiai asta? Bun. Dar cu siguranta nu stiai ca acum exista si in Romania FOOD PANDA !









    FoodPanda face parte din reteaua Rocket Internet, un serviciu online care iti  permite sa comanzi stilul culinar preferat de la restaurantele din zona in care te afli cu doar cateva click-uri. Mai mult decat atat, FoodPanda are si o aplicatie pentru mobil care reinventeaza comenzile la domiciliu.

    Si stiti ce este super? Dintr-o singura comanda poti alege tot ce iti doresti, de unde vrei: pizza de la pizzeria ta favorita si un desert de la o cofetarie, fara a -ti face o multime de conturi pe toate site-urile care ofera posibilitatea de a comanda mancare on-line. Iti faci cont doar pe FoodPanda.ro si ai acces la o multime de locatii, deoarece aduna la un loc sute de sute de restaurante cu livrare la domiciliu și zeci de oferte, la nivelul intregii tari.

   In Cluj-Napoca , de exemplu, sunt listate 46 de restaurante de la care poti alege orice poftesti, de la fast food la  mancare chinezească, italiană, vegetariană sau românească, de la salate si  prăjituri la  pizza . Nu-i asa ca suna tentant?





( sursa foto: google. com)

   Si uite-asa, ai rezolvat problema invitatiilor facute pe nepusa -masa, ori a musafirilor sositi in cele mai nepotrivite momente. Sau poate ca trebuie sa stai la serviciu peste program si ai nevoie de energie, ca doar nu poti lucra flamand! Iar pentru ca lucrurile sa functioneze mai usor, poti sa iti descarci din timp in telefonul tau aplicatia FoodPanda :









 Pofta buna!

Un comentariu: