joi, 29 ianuarie 2015

ALLVIEW, DE LA PIONIERAT LA TOP


 - Hei, prafuito, da-te la o parte!
...............
- Hei, cu tine vorbesc...AllView AllDro 3 Speed Duo!
- Cu mine? Dar de ce imi spui mie "prafuita"?!
- Zi "mersi" ca nu ti-am spus "depasita"! Ha-ha!
- Daca vrei sa stii eu sunt prima tableta facuta integral in Romania, de catre o echipa de specialisti ...
- Si? Oi fi fiind tu prima, dar esti de-pa-si-ta! Ce mare lucru poti tu sa faci cu  platforma ta Amlogic AML8726-MX, cu procesorul dual core ARM Cortex A9 la 1.5 GHz, 1 GB DDR3 si GPU Mali 400MP? Iar pentru stocare ai doar 16 GB sau 32 GB interni...
- ...Plus slot microSD...
-...eu am  Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cel mai popular sistem de operare pentru tablete si smartphone-uri al momentului...Procesorul Cortex A8 la 1,2 Ghz suporta playback si streaming video de pana la 1080P 3D si video gaming 3D. In acelasi timp poate oferi playback video de pana la 2160P si are integrate codec-uri video si audio, precum si  HDMI. Mali-400 MP este una dintre cele mai bune configuratii la ora actuala, fiind o platforma de  accelerare grafica completa, bazata pe principiul standardelor deschise.
- Ei, acum chiar ca m-ai enervat! Ce pot face EU? Am  touch screen capacitiv, un IPS de 9.7″ (24.6 cm) cu unghiuri de vizibilitate extrem de bune, jack audio de 3.5 mm, miniUSB, miniHDMI, slot microSD si jack pentru incarcare a bateriei Li-Po de 5900 mAh, cu o autonomie de 5.6 ore de functionare sau 18.3 zile de stand-by...






- Bine, hai fie cum zici tu...Dar de problemele cu touch-screen-ul ai uitat? Eu dispun de un  display de 7 inch capacitiv -am fost proiectata sa incapa intr-o mana si sa  ofere in acelasi timp o suprafata de interactiune suficient de mare astfel incat sa poti scrie e-mail-uri cu usurinta, sa vizionezi un videoclip sau chiar sa creezi si sa editezi documente in suita Office.




Eu pot reda la rezolutie fullHD pe televizor toate fisierele multimedia stocate in memoria interna sau pe card-ul microSD gratie conexiunii HDMI. Apeland la conexiunea 3G sau Wi-Fi si aplicatiile Yahoo sau Skype poti sa fii la o intalnire importanta intr-un alt oras, sa asisti la serbarea copilului tau si sa impartasesti cu prietenii tai un moment special.





 Functiile pe care te-ai obisnuit sa le ai pana in prezent doar intr-un telefon sunt acum disponibile si la mine. In agenda se pot salva toate contactele de care ai nevoie iar daca vreodata te vei afla in imposibilitatea de a-ti folosi telefonul, poti trimite nestingherit mesaje sau poti purta conversatii cu prietenii apropiati prin handsfree direct cu AllDro Speed 3G....

- Vad ca de gura esti buna, dar manierele tale lasa de dorit.
- De ce spui asta?
- Ai uitat sa te prezinti...Asa-i sta bine unei tinere domnisoare.
-...Aici aveti dreptate , stimata doamna. Permite-ti-mi sa ma prezint: Allview AllDro Speed 3G.
- Esti frumoasa si eleganta...
- Multumesc.
-...Si chiar daca esti cam laudaroasa imi placi. Imi amintesti de mine...Trebuie sa recunosc ca esti mai buna decat mine. Dar gandeste-te ca daca eu nu as fi existat, nici tu nu erai atat de grozava. La fel cum daca Ericsson nu ar fi inventat primul telefon mobil , nici dragalasul de langa tine nu ar fi existat. Este adevarat ca era cam neanderthalian , dar este, totusi, primul telefon mobil!
- Te referi la C6 Quad 4G?
- Da, smartphone-ul ...Oi fi eu batrana, dar nici chiar asa! Nu mi-l prezinti?
- Are un design simplist, dar elegant si conexiune 4G.Te poti conecta si naviga linistit pe internet oriunde, cu viteze de download de pana la 150 Mbps si de upload de pana la 50 Mbps.




 Cu un display de 4,5”, telefonul este ideal pentru ca va incapea cu usurinta atat in genti mici, cum ar fi poseta plic pe care o  porti la petrecere sau in buzunarul blugilor, cat si in genti mai spatioase. Ecranul de tip IPS reda imagini in culori vii si ofera un unghi sporit de vizualizare, de pana la 178 de grade. Daca te-ai saturat de display-urile sensibile ale smartphone-urile ce se zgarie mult prea usor, vei fi bucuros sa afli ca C6 Quad 4G este protejat de o sticla rezistenta la lovituri si zgarieturi.
 Lasa-te impresionat de viteza procesorului Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz, sustinut de o memorie RAM de 1 GB si bucura-te de sistemul de operare Android™ 4.4, KitKat® ce va rula toate aplicatiile si jocurile tale preferate fluent. Spatiul de stocare de 8 GB poate fi completat de un card microSD de pana la 32 GB, pentru ca tu sa iti stochezi fotografiile realizate in calatorii sau video-urile emotionante facute la evenimentele familiei tale.
  Fotografiile realizate cu ajutorul celor 2 camere din dotarea telefonului iti vor reaminti de fiecare eveniment la care ai participat si de fiecare calatorie in strainatate. Poti filma Full HD  cu ajutorul camerei principale de 5 MP cu Autofocus. 
Conecteaza-ti telefonul la TV prin Wi-Fi Display utilizand dongle-ul Smart2View si vizualizeaza imaginile de pe telefon pe un ecran mare. Transfera rapid fisiere prin Wi-Fi Direct sau conecteaza-te la alte device-uri prin Bluetooth. Vacantele tale vor fi de neuitat deoarece, prin functia GPS, C6 Quad 4G te va ghida pana la destinatie.


( sursa informatiilor tehnice: http://www.allview.ro/)

-Sunt uimita cu adevarat...Stii care este diferenta dintre noi doua?
-...Nu...
- Eu am fost ca si tine, tu insa, mai ai de asteptat, dar va veni si ziua in care cineva iti va spune "prafuita"...

Articol scris pentru campania





de pe #roblogawards, unde poti castiga un Allview C6 Quad.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu